Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament Informa

02/06/2020

Actualitat

Arran d'un comunicat emès per la secció sindical de la CGT de l'empresa Rancom, l'Ajuntament de Mollet vol aclarir que el que s'exposa és un conflicte laboral entre una treballadora i la seva empresa. L'Ajuntament de Mollet no pot acceptar de cap de les maneres l'acusació que es fa en el comunicat quan es parla de la "complicitat" i de "repressió sindical" en relació amb el cas de l'acomiadament d'una treballadora.

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha demostrat, sobradament, la proximitat amb el conjunt de treballadors i de treballadores durant tot el conflicte amb l'anterior empresa per tal de garantir en tot moment els salaris i la seguretat de la plantilla.

Des del consistori es vol deixar clar que es tracta d'un tema laboral entre una treballadora i la seva empresa, i entén que ambdues parts en cas de no arribar a un acord, seguiran els processos legals o jurídics que convinguin.

L’Ajuntament recorda que davant la situació d'inestabilitat de l'anterior empresa,  va decidir cercar la fórmula perquè es pogués pagar les nòmines impagades per l'empresa adjudicatària als treballadors i treballadores des de l'octubre passat i que en el moment que la nova empresa va agafar el contracte, els treballadors i les treballadores estaven al corrent del cobrament de totes les nòmines mensuals.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès