Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament de Mollet celebrarà demà, dijous 4 de juny, un Ple extraordinari via telemàtica

03/06/2020

Acció Institucional

Demà, dijous 4 de juny, a les 12 h, el consistori molletà celebrarà una sessió plenària extraordinària centrada, bàsicament, en la liquidació del pressupost de la Corporació de l'any 2019, així com en l'aprovació d'un segon paquet de mesures econòmiques i bonificacions amb motiu de la crisi sanitària, econòmica i social provocada per la Covid-19.

Els plens de l’Ajuntament són oberts a tota la ciutadania. Arran del coronavirus, la sessió d’aquest dijous es podrà seguir via telemàtica a través del web municipal www.molletvalles.cat

Ordre del dia

1. Donar-se per assabentat de les liquidacions dels pressupostos de l'Ajuntament de Mollet del Vallès i els seus organismes autònoms corresponents a l'exercici 2019.

2. Aprovació de mesures en relació al resultat del tancament del pressupost de l'exercici 2019.

3. Aprovació de la modificació de les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria de programes educatius de 2020.

4. Aprovació de la modificació de les bases reguladores per a l´atorgament d´ajuts per a la matriculació a escoles bressol municipals per al curs escolar 2020-2021.

5. Modificació de les ordenances fiscals, de preus públics i de prestacions públiques patrimonials no tributàries.

Durant la sessió plenària es porta a aprovació un segon paquet de mesures econòmiques per ajudar a pal·liar els efectes de la crisi sanitària.

Destaquen: 

  • La suspensió de la taxa de taules i cadires (terrasses) des del decret de l’estat d’alarma fins el 31 de desembre de 2020.  
  • La suspensió de la taxa de recollida de paper i cartró comercial pels comerços i serveis que han hagut de tancar durant l’aplicació de l’estat d’alarma, des del decret d’aquest i fins el 31 de desembre de 2020.
  • Taxa escola bressol: Si en el moment de la preinscripció un o dos dels progenitors estan en un ERTO o en atur, se’ls hi podrà aplicar el vàrem de la tarifació social de l’escola bressol que els hi pertoqui, pels ingressos que acreditin tenir durant el mes de març, abril i maig. La seva taxa d’escola bressol es comprovaria trimestralment. Mentre compleixin requisits continuarien tenint la tarifació social.
  • Taxa Aigua: A partir del cobrament del segon trimestre, aquelles famílies que estiguin en atur o en un ERTO i autònoms que han vist reduït els seus ingressos com a conseqüència de l’Estat d’Alarma, se’ls hi aplicarà la bonificació del 95% de la taxa de l’aigua, si compleixen els requisits amb els seus ingressos de març, abril i maig. Se’ls hi aplicaria aquesta reducció del 95% en cada trimestre, mentre que compleixin els requisits i per tant serà revisable trimestralment.
  • Taxa Escombraries: A les famílies que estiguin en atur, en un ERTO o autònoms que han vist reduït els seus ingressos com a conseqüència de l’Estat d’Alarma, si amb els ingressos de març, abril i maig compleixen els requisits, se’ls hi aplicarà la tarifa reduïda de 0,83 euros trimestrals.

 

 

Informació necessària

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

 

       Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

      Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

      Canals municipals

 

 

  • Canals d’informaió municipals habituals:

 

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

-       Instagram: @viumollet

 -       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

Serveis Social i Servei d’Atencio a la Dona (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès