Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El mercat setmanal alimentari tornarà el dimarts 16 de juny a l’avinguda de la Llibertat

08/06/2020

Comerç

La comissió tècnica d'Emergències de la Covid-19, presidida per l'alcalde Josep Monràs, s’ha tornat a reunir aquest dilluns per avaluar els efectes de les mesures que s’han pres fins ara per fer front a la situació fruit de la crisi del coronavirus i adoptar-ne de noves.

Cada setmana, el Comitè d’Emergències fa balanç de la prestació dels serveis municipals, ja sigui de forma telemàtica, amb atenció telefònica o presencial, per oferir un millor servei a la ciutadania, malgrat les circumstàncies en què ens trobem.

Mercat setmanal

El mercat setmanal es reemprendrà el dimarts 16 de juny a l’avinguda de la Llibertat. Tornaran el 100% de les parades del sector alimentari, fent una reducció dels metres d’ocupació de cada.

El mercat estarà delimitat per tanques per tal de poder controlar l’aforament màxim de 350 persones de forma simultània. Tindrà dos entrades i hi haurà control d’accés per garantir que no es sobrepassa l’aforament màxim.

El mercat donarà compliment a totes les recomanacions i mesures de seguretat dictades per les autoritats competents.

Serveis públics i equipaments

Avui ha començat l’atenció presencial amb cita prèvia OAC, OMIC, Oficina Local d’Habitatge, Oficina d’Acollida, Serveis Socials, CEDIAP i SIAD amb total normalitat. Aquests serveis se sumen als que ja l’estaven fent com el Servei Municipal d’Ocupació, Serveis d’Emprenedoria, Museu Municipal Joan Abelló i Biblioteca de Can Mulà.

Les atencions presencials es fan amb les mesures de protecció adequades i per a l’accés de les persones usuàries serà obligatòria la mascareta. S’estan portant a terme a tots els serveis de manera presencial.

S’ha  reclamat a la Diputació de Barcelona que l’Oficina de Recaptació i Gestió Tributària que té a Mollet pugui reemprendre també l’atenció presencial, amb cita prèvia, malgrat que encara no tenim data de reobertura. Actualment les gestions només es poden fer de forma telemàtica al telèfon: 932 029 802 i a l'adreça http://orgt.cat/pagartributs

S’estan fent les prescripcions de les Escoles Bressol de manera presencial amb cita prèvia. Es pot demanar cita prèvia al telèfon:  93 571 95 15. Les prescripcions són del 8 al 10 de juny.

Demà, 9 de juny, entrarà a en funcionament la Deixalleria mòbil amb el seu horari i calendari habitual. L’àrea de contenidors nocturns d’Antònia Canet, entrarà novament en funcionament el dia 15 de juny.

Continuen els treballs diaris de desinfecció de l’espai públic, especialment en aquells llocs sensibles com l’entorn de les residències, l’Hospital, Centres d’Atenció Primària, així com els voltants de les farmàcies i botigues de tots els barris de la ciutat que estan obertes.

Horts per autoconsum

S’eliminen les restriccions horàries per accedir a l’hort. Es podrà accedir als horts de Gallecs i d’El Calderí tots els dies de la setmana.

Continuen vigents les mesures de Seguretat dictades per l’autoritat sanitària.

Transport públic

El passatge del bus urbà continua creixent però encara es troba molt lluny del percentatge d’ocupació anterior a la Covid-19. Continuen circulant 2 dels 3 busos urbans.

A partir d’avui els conductors poden dispensar bitllets i es permet que es pugui fer ús de tots els seients del vehicle.

Dispositius policials

La Policia Municipal ha fet més de 5.300 controls a persones, comerços i vehicles des de l’inici de l’estat d’alarma. Les tasques que  du a terme la Policia Municipal són  resoldre dubtes sobre mesures permeses i també controls per comprovar el compliment de les mesures i les franges horàries. Des de l’inici de l’estat d’elarma s’han posat  més de 1.100 sancions. Es continuen fent vigilàncies a peu, amb bicicleta i amb vehicle.

Oficina d’Ajuts Covid-19

Avui comencen les sol·licituds per tal que els autònoms, PIMES i comerços puguin demanar  ajudes directes per la Covid-19. Les sol·licituds es poden fer de forma telemàtica o presencialment amb cita prèvia.

Oci a Casa, gaudeix sense risc

Continua creixent setmanalment l’oferta d’Oci a casa. Actualment ja s’han fet més de 17.500 visualitzacions dels continguts. Les propostes esportives són les més visualitzades, en especial Esport en Família.

L’alcalde Josep Monràs ha dit que “des de l’Ajuntament estem treballant per tornar a reobrir els serveis amb seguretat. A cada decisió, sempre prioritzem la salut dels molletans i molletanes,  així com la dels  treballadors i treballadores municipals. Els darrers casos de contagis que s’estan observant arreu han estat per imprudències, així que, novament, apel·lo a la responsabilitat i al sentit comú de tothom. No podem fer cap pas enrere.”

 

 Informació necessària

 Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

 

      Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

     Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

     Canals municipals

 

 

  • Canals d’informaió municipals habituals:

 

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

-       Instagram: @viumollet

 -       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Atenció ciutadana

Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i Oficina d’Atenció al Consumidor (OMIC). Es pot demanar cita prèvia de forma telemàtica a https://molletvalles.simplybook.it/,  o a través del telèfon 93 571 95 05

 

Serveis Socials Municipals,  Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP i Servei d’Atenció i Informació a les Dones (SIAD). Es pot demanar cita prèvia trucant als telèfons:

 

-       Centre Cívic l´Era  93 570 09 08

-       CIRD Joana Barcala  93 570 77 47

-       CDIAP  93 570 49 22

-       SIAD 93 570 77 47

 

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès