Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Poesia en temps de confinament a Mollet

09/06/2020

Cultura

L’Ajuntament de Mollet del Vallès presenta el llibre Poesia en temps de confinament. El volum l’han escrit 28 persones que participen en les activitats, cursos i tallers dels equipaments municipals de gent gran del consistori molletà.

Poesia en temps de confinament és un recull de poemes i escrits que recullen sentiments i emocions, com la por, l’angoixa... però també l’amor, la confiança i la felicitat, que han aparegut entre la gent gran de Mollet durant aquests mesos de quedar-nos a cada per protegir-nos del coronavirus.

L’objectiu d’aquest treball que es pot consular a l’apartat de Gent Gran d’Oci a Casa. Gaudeix sense Risc, és compartir aquest batibull d’emocions i sentiments en temps d’aïllament forçat amb tota la ciutadania de Mollet del Vallès.

Fa uns dies també es va presentar el vídeo “Jo de gran vull ser”, que  formava part del programa Per molts anys que s’havia de celebrar del 18 al 25 de maig i que va haver de ser suspès per l’esmentada crisi.

En ell que van participar 145 persones usuàries dels cursos i activitats dels equipaments de gent gran de la ciutat. Tots els enregistraments es van fer  del 10 de febrer al 5 de març als platós de televisió.

Per aquesta edició, la temàtica escollida està relacionada amb els somnis i il·lusions que teníem quan érem petits o que tenim en l’actualitat sobre el que voldríem ser de grans.

Com sempre, les persones participants s’han bolcat al màxim, i amb gran il·lusió i imaginativa han tret el millor de si mateix per fer-lo possible. Si ho desitgeu podeu veure el vídeo a l’apartat Oci a casa de la pàgina web de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

 

Informació necessària

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

Canals municipals

  • Whatsapp (per escrit): 683 553 250
  • Correu electrònic: ajuntament@molletvalles.cat
  • Canals d’informaió municipals habituals:

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

-       Instagram: @viumollet

-       Web municipal: www.molletvalles.cat 

Atenció ciutadana

Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i Oficina d’Atenció al Consumidor (OMIC).Es pot demanar cita prèvia de forma telemàtica a https://molletvalles.simplybook.it/,  o a través del telèfon 93 571 95 05

Serveis Socials Municipals,  Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP i Servei d’Atenció i Informació a les Dones (SIAD). Es pot demanar cita prèvia trucant als telèfons:

-       Centre Cívic l´Era  93 570 09 08

-       CIRD Joana Barcala  93 570 77 47

-       CDIAP  93 570 49 22

-       SIAD 93 570 77 47

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès