Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet posa en marxa una segona estació de recàrrega gratuïta de vehicles elèctrics

11/06/2020

Medi Ambient

La segona estació de recàrrega de vehicles elèctrics a la via pública es troba ubicada a l’avinguda de Jaume I, 42, entre el carrer de Gaietà Vínzia i el carrer d’Espanya, i entrarà en funcionament aquest divendres, 12 de juny. El fet d’estar ubicada al centre del municipi permetrà que els usuaris puguin realitzar gestions o compres mentre duri la recàrrega, potenciant el teixit comercial de la zona.

Es tracta d’una Estació de Recàrrega Semiràpida (EdRsR), amb una potència total de 22 kW, que permet carregar simultàniament dos turismes o motocicletes. La recàrrega és gratuïta i està limitada a un màxim de dues hores, amb indicador horari.

L’Ajuntament assumirà el cost de l’energia subministrada i el manteniment del punt amb l’objectiu de potenciar l’ús del vehicle elèctric i no contaminant, especialment al centre de la ciutat, i que se suma a altres mesures preses per a reduir la contaminació a la ciutat, com la declaració de Mollet, Ciutat 30, el gener d’aquest any.

El primer punt de recàrrega municipal a Mollet es va instal·lar el novembre de 2016, d’ençà que els nombre d’usuaris i d’usos ha anat creixent. El 2020, la mitjana és de 32 usos al mes.

Aquest segon punt de recàrrega municipal se suma a altres de privats que ja existeixen a la ciutat, al voltant de 5, i referma el compromís de l’Ajuntament amb el Medi Ambient i la promoció de la mobilitat sostenible i segura, i s’inclou dins les mesures del Programa d’Actuació Municipal, l’Agenda 2030 i la Declaració d’Emergència Climàtica.

 

 

Informació necessària

 

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

 

      Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

     Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

     Canals municipals

 

 

  • Canals d’informaió municipals habituals:

 

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

-       Instagram: @viumollet

 -       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Atenció ciutadana

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i Oficina d’Atenció al Consumidor (OMIC).Es pot demanar cita prèvia de forma telemàtica a https://molletvalles.simplybook.it/,  o a través del telèfon 93 571 95 05

 

Serveis Socials Municipals,  Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP i Servei d’Atenció i Informació a les Dones (SIAD). Es pot demanar cita prèvia trucant als telèfons:

 

-       Centre Cívic l´Era  93 570 09 08

-       CIRD Joana Barcala  93 570 77 47

-       CDIAP  93 570 49 22

-       SIAD 93 570 77 47

 

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès