Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La piscina exterior de Ca n'Arimon es posa en marxa el 22 de juny i el Campus d'Estiu el 29

15/06/2020

Actualitat

La comissió tècnica d'Emergències de la Covidien-19, presidida per l'alcalde Josep Monràs, ha tornat a reunir aquest dilluns per avaluar els efectes de les mesures que s'han pres fins ara per fer front a la situació fruit de la crisi de l'coronavirus i adoptar-ne de noves.

Cada setmana, el Comitè d’Emergències fa balanç de la prestació dels serveis municipals, ja sigui de forma telemàtica, amb atenció telefònica o presencial, per oferir un millor servei a la ciutadania, malgrat les circumstàncies en què ens trobem.

Centre Municipal d’Esport i Salut de Ca n’Arimon

Tant l’espai d’activitat esportiva, com la piscina exterior, entrarà en funcionament a partir del 22 d juny.

Com l’aforament està limitat per normativa vigent, es podrà consultar al web de can n’Arimon l’aforament actualitzat al moment.  Es recorda que, per les activitats dirigides, com es fa habitualment, cal reserva prèvia que es por realitzar a través de l’APP de socis de Ca n’Arimon.

Piscina exterior, per complir amb totes les mesures de protecció i la normativa vigent, s’oferiran dos torns (matí de 10:00h a 14:30h i tarda de 15:30 a 20:00h) amb preus adaptats.

Preus:

De dilluns a divendres: Adults 3 € infants i gent gran 2 €

Festius i cap de setmana: Adults 4 € i infants i gent gran 3 €

Hi ha possibilitat de fer  reserva prèvia a l’equipament i per via telemàtica.

Campus d’Estiu, es realitzaran torns des del 29 de juny fins al 10 de setembre, en horari de 8:00 a 17:00h i amb servei de menjador. S’han adaptat el número de places i grups per tal de garantir que els nens i nenes gaudeixin de l’estiu amb la màxima seguretat. Les prescripcions es podran fer a partir de dimarts, 16 de juny.

Per a més informació d’horaris i activitats: https://canarimon.cat/

Desescalada equipaments i serveis

L’Ajuntament continua treballant amb la tornada a la nova normalitat dels diferents equipaments i serveis, sempre aplicant les diferents mesures de seguretat que dictin les autoritats sanitàries en cada moment a cada sector. I amb la informació d’avui i sense que una normativa posterior pugui afectar alguna de les dates i mesures esmentades:

A partir del dia 22 de juny (Fase 3 o nova normalitat)

-       Centre de serveis de Can Lledó, amb cita prèvia

-       Equipaments i instal·lacions esportives.

-       Pistes poliesportives i d’skate de la ciutat

-       Reobertura del Centre Ocupacional del Bosc (el 25 de juny)

-       La Biblioteca ampliarà al 50% de l’aforament la seva ocupació

-       El Museu Municipal Joan Abelló, ampliarà visites al 50% de l’aforament i ampliarà les visites programades a grups de 20 persones.

-       El Restaurant el Moll Petit, que fa una labor social donant menjà a preus assequibles  a persones jubilades de Mollet, ampliarà l’aforament de la terrassa al 75% i a l’interior al 50%.

Els parcs infantils i elements per a fer esport a la via pública, continuen precintats i no es pot fer ús, fins que surti normativa específica al respecte de l’autoritat sanitària.

Oci a Casa, gaudeix sense risc

Continua creixent setmanalment l’oferta d’Oci a casa. Actualment ja s’han fet més de 18.000 visualitzacions dels continguts. Les propostes esportives són les més visualitzades, en especial Esport en Família.

L’alcalde Josep Monràs ha dit “Cada cop estem més a prop de la nova normalitat. Tots ens hem d’adaptar i incorporar els nous hàbits a la nostra vida diària, perquè el risc de contagi encara no ha desaparegut, no tenim medicaments efectius i no hi ha vacuna. Novament demano, responsabilitat i al sentit comú per tu, per als teus, per a tothom. No podem fer cap pas enrere.”

 

 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès