Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament presenta la campanya Compra a Mollet per fomentar la compra als comerços i serveis de la ciutat

17/06/2020

Comerç

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, la regidora de Comerç, Mercè Pérez, la regidora d’Activitats, Mireia Dionisio i representants del teixit comercial de la ciutat, han presentat avui a l’Ajuntament la campanya Compra a Mollet, una iniciativa que s’ha posat en marxa conjuntament amb el teixit associatiu i comercial per promocionar i fomentar la compra en els establiments comercials i de serveis de la ciutat.

L’Ajuntament de Mollet i el conjunt d’associacions i agrupacions de comerciants, així com l’Associació ADHEC han col·laborat per poder treballar conjuntament en diferents accions destinades a la promoció, impuls i fidelització del comerç de la ciutat. S’ha previst guarnir la ciutat amb el missatge Compra a Mollet; Tria comerç local; Estima Mollet per fomentar que els molletans i molletanes, quan hagin de fer les seves compres, ho facin a la ciutat. A més a més, s’han planificat un seguit d’accions per a incentivar la compra a comerços locals:

Compra a Mollet: Campanya per incentivar la compra amb sorteig

L’acció te com a finalitat incentivar la compra en establiments de la ciutat amb el sorteig de premis. Els premis els dona el comerç local.

En els establiments comercials i de serveis es posarà a disposició de la ciutadania una butlleta que s’haurà de complimentar i entregar, en una bossa a mode d’urna, juntament amb 3 tiquets de compra de qualsevol comerç de la ciutat, fet que permetrà participar en un sorteig d’un premi de 1.000 euros, 3 premis de 500 euros i 5 premis de 300 euros, en valor de compra en els establiments de la ciutat.

La campanya finalitzarà el 25 de juliol i el sorteig tindrà lloc el dissabte 19 de setembre a les 13.30 hores al Mercat Municipal.

Nou Portal Web del Comerç Local

Es crearà un Portal Web, que inclourà un directori comercial amb un mapa interactiu. Aquest Portal permetrà que aquells comerços que ho desitgin puguin donar-se d’alta, de manera gratuïta, i gaudir del seu espai exclusiu per a mostrar tota aquella informació que es consideri adient, així com promocionar les seves ofertes.

El portal web és: www.compraamollet.cat  i ja hi ha més de 125 comerços molletans que han mostrat l’interès a formar part del directori que s’activarà la setmana vinent.

La Zona Blava i la Compra a Mollet

Es bonificarà la zona blava de 30 minuts per fomentar la compra als establiments comercials, que inclourà un distintiu que estarà a disposició en els establiments comercials de la ciutat. Aquesta bonificació serà complementària amb la resta de bonificacions +15 i + 30 minuts extres a la zona blava. Es repartiran 10.000 tiquets i la campanya tindrà lloc durant l’estiu d’aquest any.

L’alcalde Josep Monràs ha dit que “l’Ajuntament ha d’ajudar el comerç, perquè ofereix bons preus i bona qualitat. Hem dedicat més de mig milió d’euros en donar suport al comerç local”.

Per la seva banda, el president de l’Associació d’Autònoms Dones i Homes Emprenedors, Lluís Farré, ha valorat molt positivament la campanya i ha recordat que “el comerç de Mollet és de qualitat i de quantitat”.

El Govern Municipal fa unes setmanes ja va aprovar un seguit de mesures d’ajudes econòmiques i socials per pal·liar els efectes de la Covid-19 als comerços, autònoms i petites empreses de la ciutat, que s’ha materialitzat en el Pla de Protecció Social, Reactivació Econòmica i Impuls de l’Ocupació, amb més de 100 mesures.

Les mesures d’aquest pla destinades a l’impuls del comerç i de serveis de Mollet i a la reactivació econòmica són les següents:

 • Noves línies d’ajuts directes per la reobertura comercial i de serveis de la ciutat.
 • Assessorar i ajudar amb plans individualitzats de retorn a l’activitat i informar al teixit empresarial de les mesures i protocols d’higiene i seguretat sanitària establerts per a cada sector d’activitat.
 • Treballar coordinadament amb les associacions de comerç i l’associació ADHEC un nou programa de dinamització del comerç local, com per exemple, impulsant el programa Jo compro a casa, d’entrega de tiquets de zona blava i campanyes de promoció i fidelització comercial (descomptes, targetes, tiquets zona blava, fidelització...).
 • Eximir de la taxa d’ocupació de taules i cadires pel període d’inactivitat amb motiu del RD d’estat d’alarma i també per a la resta de l’any 2020.
 • Eximir de la taxa de recollida de residus comercials pel període d’inactivitat amb motiu del RD d’estat d’alarma i també per a la resta de l’any 2020.
 • Portar accions per augmentar la liquiditat de les empreses que donen servei a l’Ajuntament per protegir-ne tots els llocs de treball.
 • Suport a la innovació i la digitalització del comerç.

Després de presentar la campanya Compra a Mollet, l’alcalde Josep Monràs ha enviat un missatge a la ciutadania per recordar que “no hem eliminat el virus, continuen havent-hi casos lleus i greus, i, per tant no ens podem relaxar encara que canviem de fase”.

 

Informació necessària

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 Centres d’Atenció Primària:

 • Can Pantiquet: 93 570 59 77
 • Plana Lledó: 93 579 83 83

 Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

Canals municipals

 • Whatsapp (per escrit): 683 553 250
 • Correu electrònic: ajuntament@molletvalles.cat
 • Canals d’informaió municipals habituals:

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

-       Instagram: @viumollet

-       Web municipal: www.molletvalles.cat 

Atenció ciutadana

ficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i Oficina d’Atenció al Consumidor (OMIC).Es pot demanar cita prèvia de forma telemàtica a https://molletvalles.simplybook.it/,  o a través del telèfon 93 571 95 05

Serveis Socials Municipals,  Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP i Servei d’Atenció i Informació a les Dones (SIAD). Es pot demanar cita prèvia trucant als telèfons:

-       Centre Cívic l´Era  93 570 09 08

-       CIRD Joana Barcala  93 570 77 47

-       CDIAP  93 570 49 22

-       SIAD 93 570 77 47

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès