Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament de Mollet està donant feina a 49 persones a través dels plans d’ocupació

25/06/2020

Ocupació

Gairebé la meitat d’aquestes persones, concretament 23, estan contractades directament pel consistori molletà a través del PIVEM, Pla d’Inserció Via Econòmica de Mollet, i 10 s’han incorporat durant l’estat d’alarma. La resta de persones estan contactades per plans d’ocupació subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat, pel Ministeri de Treball i Seguretat Social i pel Fons Social Europeu.

El 5 de maig es presentava el Pla de Protecció Social, Reactivació Econòmica i Impuls de l’Ocupació Covid-19, en el qual es preveu destinar 1,5 milions d’euros extres en més de 100 mesures distribuïdes en tres eixos:

 

  1. Protecció de les persones. Que ningú es quedi enrere.
  2. Impuls del comerç i serveis de la ciutat i reactivació econòmica.
  3. Foment de l’ocupació.

En el desenvolupament de la tercera via, el Foment de l’Ocupació, actualment, l’Ajuntament de Mollet del Vallès dona feina a un total de 49 persones mitjançant els quatre plans d’ocupació que gestiona EMFO, Empresa Municipal de la Formació Ocupacional i Ocupació, en el Pla d’Ajudes Covid-19 .

En paraules de l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, “tenir feina és vital per a poder fer un projecte de vida. Per aquest motiu, i més ara arran la Covid-19, l’aposta per a la creació d’ocupació a Mollet és clara i decidida i els plans d’ocupació són una gran oportunitat per a moltes persones per aprendre unes noves capacitats per reincorporar-se amb èxit al mercat laboral”.

 

 

Informació necessària

Canals d’informació municipals

 

 

  • Xarxes Socials:

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

-       Instagram: @viumollet

 

-       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

 

Petició de cita prèvia

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i Oficina d’Atenció al Consumidor (OMIC). Es pot demanar cita prèvia de forma telemàtica a https://molletvalles.simplybook.it/,  o a través del telèfon 93 571 95 05

 

Serveis Socials Municipals,  Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) i Servei d’Atenció i Informació a les Dones (SIAD). Es pot demanar cita prèvia trucant als telèfons:

 

-       Centre Cívic l´Era  93 570 09 08

-       CIRD Joana Barcala  93 570 77 47

-       CDIAP  93 570 49 22

-       SIAD 93 570 77 47

 

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès