Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Remodelació integral del Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca

16/07/2020

Obres

El govern municipal de Mollet del Vallès ha iniciat els treballs per redactar el projecte de remodelació del Pavelló Municipal de Riera Seca després de reunir-se diverses vegades amb les entitats que en fan ús. El projecte comportarà una remodelació integral d’un espai que serà més sostenible, accessible i polivalent.

En concret, les millores afectaran aniran encaminades a millorar l’accessibilitat i l’eficiència energètica de l’espai així com implementar més mesures de seguretat.

També es preveu generar més espais d’ús dins del propi recinte, reorganitzar els ja existents fent-los més confortables i polivalents i augmentant així les activitats que es podran fer a l’espai.

La voluntat, donada la situació estratègica de l’espai ubicat al centre de la ciutat, és augmentar-ne els usos i que el pavelló pugui albergar altres usos més enllà de l’estrictament esportiu. La remodelació és un projecte de mandat i es durà a terme al llarg dels propers anys.

Les obres de millora es faran per fases per tal de fer-les compatibles amb l’ús de l’espai i no interrompre les activitats que hi fan les diferents entitats de la ciutat al Pavelló Municipal.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès