Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Museu Abelló organitza un casal artístic per als primers dies de setembre

23/07/2020

Cultura

Un any més, el Museu Abelló posa a disposició de les famílies un casal artístic per a les primeres setmanes de setembre, abans de l’inici escolar. El casal s’adreça a infants de 6 a 12 anys i ja es poden fer les inscripcions.

“Un viatge per emmarcar” és el nom del casal artístic que organitza el Museu Abelló per a les primeres setmanes de setembre. L’activitat es farà en horari de matí, de 10 a 13 hores, i comptarà amb dos torns diferents: el primer de l’1 al 4 de setembre i el segon torn del 7 al 10 de setembre. Amb dos torns es pretén ampliar el nombre de places per tal de realitzar el casal amb total seguretat.

El fil conductor del casal seran els viatges arreu del món. A partir de les nombroses obres que va pintar Abelló en els seus viatges pels cinc continents, es treballaran les diferents cultures i les diferents mostres artístiques i els nens i nenes es divertiran fent diverses manualitats.

El preu del casal (un torn) és de 36 euros i ja es poden realitzar les inscripcions a través del correu electrònic museuabello@molletvalles.cat

 

Cartell


Més informació

Museu Abelló

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès