Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La zona blava de Mollet serà gratuïta del 4 al 18 d’agost

28/07/2020

Mobilitat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, com cada any a l’agost, ha establert un període de gratuïtat dels espais de zona blava de la ciutat, que enguany serà del 4 al 18 d’agost, ambdós inclosos.

La mesura que posarà en marxa l’Ajuntament de Mollet del Vallès coincidirà amb les dues setmanes anteriors de la Festa Major, que va quedar suspesa davant la impossibilitat de garantir la seguretat sanitària de la ciutadania arran de la Covid-19.

Així doncs, la zona blava de Mollet serà gratuïta del 4 al 18 d’agost, tots dos dies inclosos, amb l’objectiu de seguir potenciant el comerç de proximitat del municipi i que té com a eix principal la campanya Compra a Mollet.

Més facilitats a la zona blava

D’altra banda, l’Ajuntament recorda que, per intentar evitar aglomeracions als equipaments municipals i per facilitar el compliment de les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries, es va ampliar la vigència dels tiquets de bonificacions actuals de +15 minuts i +30 minuts extres de zona blava -que eren vigents fins l’1 de juliol- fins al 31 de desembre de 2020. 

A més a més, es recorda també que la zona blava és sempre gratuïta per als vehicles zero emissions i que els usuaris d’urgències de l’Hospital de Mollet disposen de tres hores de franc amb el tiquet que donen en aquest servei.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès