Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament prepara l’inici del curs escolar

07/09/2020

Educació

Un cop l’Ajuntament de Mollet ha rebut resposta al requeriment al departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, davant l'imminent inici del nou curs lectiu i les nombroses incerteses encara existents, el consistori molletà reitera la seva màxima predisposició a col·laborar estretament amb el departament d’Educació i anuncia un seguit de mesures que s’adoptaran aquest curs escolar.

Referent al protocol de neteja, Pere Masó, director de Serveis Territorials Maresme-Vallès Oriental,clarifica que, segons el protocol, és necessari reforçar, durant la jornada lectiva, la neteja dels espais d’ús més comú (lavabos principalment i altres elements de contacte freqüent), i l’Ajuntament ja ha iniciat els mecanismes per tal de poder complir amb el requeriment.  

Pel que fa la necessitat d’espai addicional per als centres educatius, el departament d’Educació, ha informat que a Mollet no calen espais addicionals per a cap centre de la ciutat.  

Un altre dels objectius de l'Ajuntament de Mollet amb motiu del nou curs escolar és evitar aglomeracions a les entrades i sortides dels centres educatius i fomentar entorns escolars segurs en mobilitat i seguretat sanitària. Així, s’establiran talls de circulació puntuals al voltant d’algunes escoles, i es senyalitzarà el terra per tal d’organitzar les entrades i sortides d’una forma més ordenada, entre d’altres, amb l’objectiu de mantenir les distàncies i complir amb totes les mesures de seguretat.

Durant les primeres setmanes de curs, també es reforçarà la presència de policia municipal, agents cívics i de protecció civil a les entrades escolars.                                                                                                                                

Segons el regidor d’Educació, Raúl Broto, “sens dubte afrontem un inici de curs sense precedents i, per aquest motiu, l’Ajuntament ofereix la màxima col·laboració al departament d’Educació que és qui té les competències, i la màxima coordinació amb les direccions de les escoles de Mollet. Perquè una tornada a l’escola amb seguretat és una prioritat per al govern municipal.”


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès