Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Suspensió de l’acte unitari institucional de celebració de la Dida Nacional de Catalunya a Mollet

07/09/2020

Acció Institucional

La decisió s’emmarca dins de l’estratègia municipal per evitar concentracions de persones i contribuir a frenar la propagació de la Covid-19.

L'Ajuntament de Mollet del Vallès, a causa de la situació sanitària i les dades Covid a la ciutat, commemorarà enguany la Diada Nacional de Catalunya amb l’ofrena floral institucional, per part dels portaveus municipals i encapçalada per l’alcalde al davant del monument de Rafael  Casanova i recordant la Diada amb imatges que recorden l’efemèride a diferents punts de la ciutat.

D'altra banda, la tradicional ofrena floral unitària d’entitats i veïnat de la ciutat al davant del monument de Rafael Casanova, amb motiu de la Diada, s'anul·la per evitar aglomeracions de persones i emmarcat dintre de l'estratègia imprescindible per aturar la Covid-19 i reduir al màxim les possibilitats de contagis.

Així mateix, informem què, de 9 a 13 hores, el carrer Antònia Canet des de Francesc Cambó fins a Rafael Casanova romandrà tancat al trànsit per evitar aglomeracions.

L’alcalde Josep Monràs, ha dit què “en aquests moments d'alt risc al nostre territori, cal tenir molta prudència i responsabilitat. Hem pres aquesta decisió perquè el Govern Municipal sempre prioritzarà la salut i la vida de les persones per davant de tot i la nostra prioritat és minimitzar els riscos de contagi de la Covid- 19 especialment quan s'està a punt de començar el curs escolar. Vull desitjar una bona Diada a tots i a totes i demanar prudència en la seva celebració”.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès