Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament aposta per la mobilitat segura a l’entorn de les escoles coincidint amb l’inici de curs

08/09/2020

Educació

Amb l’objectiu d’evitar aglomeracions a les entrades i sortides dels centres educatius i fomentar entorns escolars segurs en mobilitat i seguretat sanitària, l’Ajuntament, entre d’altres mesures, establirà talls de circulació puntuals al voltant d’algunes escoles i senyalitzarà el terra per tal d’organitzar les entrades i sortides d’una forma més ordenada. Totes les mesures que es posaran en marxa per tal mantenir les distàncies i complir amb totes les recomanacions de seguretat sanitàries s’han treballat i consensuat conjuntament amb les direccions dels centres de Mollet.

Des de les regidories de Mobilitat, Seguretat Ciutadana i Educació,  conjuntament amb els centres educatiu de la ciutat, s’ha realitzat un estudi personalitzat per a detectar els punts més complicats al voltant de les escoles i establir un seguit de talls de circulació puntuals. 

En concret, seran 4 talls de circulació, únicament en horaris d’entrada i sortida dels centres educatius, senyalitzats amb una tanca provisional.

 

  • Carrer Sabadell entre carrer d’Álvarez de Castro i avinguda de Rívoli (3 centres educatius: Escola Can Besora, Escola Bressol Municipal Els Pinetons i l’Escola Sant Gervasi)

 

  • Av. Calderó a l’alçada del carrer de Pau Claris i fins al carrer d’Alexander Fleming (Centre d’Estudi Mollet)

 

  • Lateral de l’avinguda de Burgos des de cruïlla amb carrer de Joan Maragall (IES Mollet)

 

  • Carrer Joan Maragall des de la cruïlla amb avinguda de. Burgos i fins al carrer de Sant Isidre (Escola Sant Jordi)

 

Totes aquestes actuacions comptaran durant les primeres setmanes amb el reforç de la Policia Municipal, Protecció Civil i Agents Cívics que durant a terme tasques de conscienciació i vigilància.

 

Junta de Portaveus

A la Junta de Portaveus celebrada avui, s’ha explicat a tots els portaveus les mesures preses amb l’inici del curs escolar, protocol de seguretat i de mobilitat per a les entrades i sortides de les escoles.

Així mateix també s’ha acordat per la majoria de portaveus que mentre l’actual situació de risc sanitari per la Covid-19 es mantingui, els plens se celebraran de forma telemàtica.

S’ha decidit que l’ofrena de la corporació al monument de Rafael de Casanova encapçalada per l’alcalde Josep Monràs i els i les portaveus municipals que s’hi sumin tindrà lloc a les 10 hores del matí de l’11 de setembre.

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, agraeix a les entitats locals el seu suport i comprensió davant la supressió de l'acte unitari institucional de la Diada anunciada ahir: “Valoro molt positivament que davant la greu situació sanitària que estem vivint i les dades Covid actuals a la ciutat, el nostre teixit associatiu torni a estar al costat de tots els molletans i les molletanes i prioritzin la salut i la vida de les persones”.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès