Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Es presenta a Mollet la Plataforma MarketplaceVO

15/09/2020

Empresa

Aquest dimarts la seu de MolletHub, ha acollit la presentació de la Plataforma MarketplaceVO. Es tracta d’una iniciativa del Consell Comarcal del Vallès Oriental i la Taula Vallès Oriental Avança, de la qual forma part l’Ajuntament de Mollet, adreçada a contribuir al Pla de Reactivació Econòmica Covid-19. Fruit dels resultats d’aquesta col·laboració i participació en aquests àmbits supramunicipals de treball, en els quals ha participat activament l’Ajuntament de Mollet, sorgeix la Plataforma MarketplaceVO.

MarketplaceVO recull un conjunt d’ofertes i demandes de productes o serveis d'empreses de diferents àmbits o sectors com ara comerç i serveis a la comunitat, indústria, oci, hostaleria i restauració, productes de la terra i productes relacionats amb la Covid-19.

L’objectiu de la iniciativa és donar l’oportunitat a les empreses de la comarca i també de la ciutat per a la promoció de productes i serveis del territori i per fomentar la col·laboració entre el teixit empresarial  i establir sinergies entre elles en aquest període tant excepcional. 

En aquest sentit, l’Ajuntament de Mollet del Vallès va aprovar en el seu moment el Pla de Protecció Social, Reactivació Econòmica i Impuls de l’Ocupació per tal de pal·liar el màxim possible les conseqüències socials i econòmiques que està provocant la pandèmia de la Covid-19.

El 4t tinent d'alcalde i coordinador de l'Àrea de Govern Obert, Desenvolupament Econòmic i Innovació de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, Raúl Broto, ha recordat que entre d’altres mesures, amb aquest Pla, “​l’Ajuntament es va fixar en el suport a la innovació i la digitalització del comerç, entenent que la tecnologia ens ha de servir per innovar en el sector comercial i de serveis de la ciutat, el més important en l’estructura econòmica de la ciutat”.

Broto ha afegitque “també vam treballar, i seguim treballant, en el suport a la digitalització dels comerços, posant a disposició dels empresaris sessions de formació i d’assessorament individualitzat des del MolletHUB. També, hem donat suport a  la creació d’un nou portal online del comerç local, el compraamollet.cat, el qual té com a objectiu poder dotar de visibilitat online a tots i cadascun dels locals comercials i de serveis de Mollet, o posar en marxa el servei de venda online del Mercat Municipal, per tal que la ciutadania pugui fer la compra del mercat a través d’Internet evitant desplaçaments”

En el Pla de Protecció Social, Reactivació Econòmica i Impuls de l’Ocupació l’Ajuntament de Mollet també preveu col·laborar i treballar amb altres administracions i agents econòmics i socials del territori per poder sumar esforços i tirar endavant polítiques de promoció econòmica d’àmbit territorial supramunicipal i amb incidència en el teixit productiu i empresarial a la ciutat.

Des que es va crear la Plataforma MarketplaceVO, el passat 16 de juliol, s’han registrat 128 empreses per oferir ofertes i 2 per demandes.

Es pot accedir a la Plataforma a través de: http://www.vallesoriental.cat

A l’acte de presentación de la Plataforma MarketplaceVO també hi han assistit Jordi Manils, conseller de Promoció Econòmica i Estudis del Consell Comarcal  i Eloi Riera, tècnic SIG del Consell Comarcal del Vallès Oriental

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès