Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Es prorroga l’exposició sobre el ninotaire Josep Antoni Fernández “Fer” al Museu Abelló

15/09/2020

Cultura


Es prorroga l’exposició Fer. L’humor amable, per tal de donar l’oportunitat a les persones que ho desitgin d’apropar-se a l’obra del ninotaire i poder acomiadar-se’n tot apropant-se a la seva obra. L’exposició romandrà fins el 25 d’octubre al Museu Municipal Joan Abelló de Mollet.

Es tracta d’una exposició antològica sobre l’obra del dibuixant Fer, un dels noms imprescindibles de l’humor català contemporani, que moria ahir dilluns. 

L’exposició, comissariada pel també dibuixant Kap (Jaume Capdevila), ens acosta a l’obra del que ha estat un dels ninotaires més destacats del país. Josep Antoni Fernández i Fernández, nascut a Mansilla de las Mulas, Lleó, el 1949,  va arribar de ben petit a Mollet amb la seva família i va viure una part de la infantesa al Museu Abelló, llavors Caserna de la Guàrdia Civil. Això ha fet d’aquesta exposició una mostra molt especial per al Museu i per a la ciutat.

L’Alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha comentat què “ahir vàrem conèixer la sobtada mort de l’inestimable dibuixant Fer, per aquest motiu hem decidit prorrogar l’exposició Fer. L’humor amable que es pot visitar al Museu Municipal Joan Abelló, unes setmanes més, fins al 25 d’octubre, per tal que tothom qui ho desitgi pugui tingui temps per visitar-la i recordar el tarannà i l’humor del dibuixant. I tenir l’oportunitat de descobrir a través dels seus dibuixos, a Josep Antonio Fernández, una persona plena d’humanitat i calidesa i d’un talent fora mida”.

Un cop acabi aquesta exposició, produïda pel Museu Abelló, ja té prevista una itinerància a la ciutat de Cornellà el mes de novembre.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès