Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Josep Monràs reclama a la Generalitat que es recuperin els 6 serveis suprimits de la línia de Renfe R3

16/09/2020

Mobilitat

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s’ha posat en contacte per carta amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, per expressar-li el seu malestar i rebuig pel reajustament que s’ha fet dels horaris de la línia R3 de Rodalies. Un reajustament que ha comportat que s’hagin suprimit 6 serveis entre L’Hospitalet de Llobregat i Granollers – Canovelles.

Davant d’aquesta situació, Monràs li reclama a la Generalitat “el restabliment dels serveis suprimits com més aviat millor per tal de no consolidar la retallada del servei”.

En la missiva, l’alcalde de Mollet recorda que “aquesta retallada de serveis comporta un pas enrere en l’objectiu de fer de la línia R3 un servei de qualitat i perjudica directament tant als veïns i veïnes de Mollet del Vallès com a les persones que es volen desplaçar a Mollet en transport públic”.

Així mateix, Monràs també posa de manifest que es tracta d’una decisió encara més preocupant tenint en compte l’actual context on, amb l’afectació de la pandèmia, cal garantir les normatives i recomanacions sanitàries per tal de que les persones puguin mantenir la distància de seguretat, i la decisió de suprimir expedicions va justament en la direcció contrària.

L’alcalde de Mollet també recorda que fa molts anys que des dels ajuntaments, institucions supramunicipals i la societat civil, s’estan reclamant inversions  i millores en aquesta infraestructura, per tal que el servei amb uns estàndards de qualitat adients amb el que requereix l’àmbit metropolità de Barcelona, i és evident que aquesta decisió esvaeix encara més aquestes reivindicacions.   


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès