Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Els comerços de Mollet surten al carrer!

06/10/2020

Comerç

L’Ajuntament de Mollet, els Comerços de Mollet i l’Associació d’Autònoms de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya (ADHEC) han organitzat una sortida de les botigues al carrer per dinamitzar el comerç de la ciutat. Serà el dissabte 10 d’octubre, de 10 a 20 h.

El consistori molletà, amb els comerços de Mollet i l’ADHEC ofereixen als comerços de la ciutat la possibilitat de sortir al carrer amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar el comerç del municipi. L’Acció s’emmarca dins de la campanya comercial que es va iniciar a final del confinament Compra a Mollet; Tria comerç local; Estima Mollet, una iniciativa que s’ha posat en marxa conjuntament amb el teixit associatiu i comercial per promocionar i fomentar la compra en els establiments comercials i de serveis de la ciutat . 

El dissabte 10 d’octubre, de 10 a 20 h, els comerciants que ho desitgin podran instal·lar una paradeta per exposar els seus productes davant mateix dels seus establiments, sempre que l’espai disponible ho permeti i que no interrompi el pas de vianants.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès