Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La hissada de la bandera aragonesa i l’ofrena floral a Lluís Companys de Mollet es transformen per la Covid-19

06/10/2020

Acció Institucional

La tradicional hissada de la bandera de l’Aragó del dilluns 12 d’octubre es farà de forma telemàtica mentre que l’ofrena floral al monument de Lluís Companys del 15 d’octubre s’anul·la per evitar aglomeracions, i passa a ser una ofrena floral de l’alcalde Josep Monràs i el president de l’Associació Promemòria als immolats per la Llibertat de Catalunya, Pere Fortuny.

El Centro Cultural Recreativo Aragonés de Mollet y comarca i l’Ajuntament de la ciutat han decidit, de mutu acord, suspendre la tradicional hissada de bandera que s’havia de portar a terme el dia 12 d’octubre a la plaça Prat de la Riba amb motiu del Dia del Pilar. L’entitat, però, ha organitzat diversos actes via telemàtica per commemorar aquesta diada amb una missa baturra, la hissada de la bandera aragonesa i un festival folklòric.

Una ofrena a Companys diferent

La tradicional ofrena floral al monument de Lluís Companys per commemorar el 80è aniversari de l’afusellament del qui va ser president de la Generalitat de Catalunya entre els anys 1938 i 1940 també s’ha transformat per la Covid-19.

S’anul·la la tradicional ofrena d’entitats i ciutadania a davant del monument per evitar aglomeracions, però és manté una ofrena floral en format reduït en la qual hi participaran l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el president de l’Associació Promemòria als immolats per la Llibertat de Catalunya, Pere Fortuny, per mantenir viu el record d’un acte que es fa cada any a la ciutat i que recorda i homenatge als immolats durant la Guerra Civil i a l’alcalde molletà afusellat, Josep Fortuny.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès