Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet homenatja el ninotaire Fer amb una tertúlia amb la participació de diversos dibuixants que van treballar al seu costat

08/10/2020

Cultura

El proper dijous 15 d’octubre, el Museu Municipal Joan Abelló acollirà un acte d’homenatge al dibuixant d’humor Josep Antoni Fernández, conegut com a Fer, que ens va deixar el passat mes de setembre. Es tracta d’una tertúlia en la qual hi participaran diferents dibuixants que havien treballat amb el ninotaire, moderats pel periodista Iu Forn.

Amb el títol “Homenatge a Fer”, el Museu Municipal Joan Abelló organitza una activitat que servirà per acomiadar l’exposició Fer. L’humor amable, una antologia sobre l’obra del dibuixant, que es va inaugurar el passat mes de gener i s’ha prorrogat fins el 25 d’octubre.

“Homenatge a Fer” serà una tertúlia moderada pel periodista Iu Forn amb la participació de diversos dibuixants amics i companys d’en Fer: Kap (Jaume Capdevila, que també és el comissari de l’exposició), Kim (Joaquim Aubert), Joma (Josep Maria Rius) i Ant (Anthony Garner). L’acte recordarà al popular dibuixant lleonès, que amb pocs anys vingué a viure a Mollet, tant en l’aspecte professional com en el personal.

L’activitat tindrà lloc el proper dijous 15 d’octubre a les 20 h. Per tal de complir amb els protocols de salut i seguretat actuals, l’aforament és limitat i caldrà fer una inscripció prèvia (tel. 93 544 50 99 / museuabello@molletvalles.cat ) .

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès