Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, demana a la Generalitat mesures immediates de contenció Covid-19 davant l'augment de l'índex de rebrot

13/10/2020

Actualitat

Monràs demana celeritat al govern català en la presa de noves mesures per prevenir i contenir la Covid-19 davant l'augment de l’índex de rebrot arreu del territori els últims dies. Paral·lelament, demana a la ciutadania que prenguin totes les precaucions possibles per evitar-ne l'augment de nous casos.

Josep Monràs afirma que "els últims dies hem vist com l'índex de rebrot ha crescut molt arreu del territori. Creiem que cal prendre mesures urgents per evitar-ne la propagació de la Covid-19 i contenir quan abans la seva possible expansió. La Generalitat de Catalunya ens tindrà al seu costat en la pressa d'aquestes decisions en benefici dels pobles, ciutats i viles de Catalunya i del conjunt de la ciutadania".

Als molletans i les molletanes, com a tothom, "els demano que siguin previnguts i prenguin totes les mesures necessàries tenint en compte la situació que vivim arreu de Catalunya. Novament els haig de demanar prudència i responsabilitat per contenir la propagació del virus tenint en compte l'elevat índex de rebrot existent a Catalunya. Cal extremar les mesures de prevenció i reduir al mínim el contacte social".


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès