Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Més de 100 denúncies a Mollet per l’ús irresponsable de patinets elèctrics i bicicletes elèctriques

14/10/2020

Mobilitat

A Mollet ja s’han tramitat, en els darrers mesos, més d’un centenar denúncies a persones que han fet un ús irresponsable de patinets elèctrics (VMP) i bicicletes. En la campanya que estan fent l’Ajuntament, la Policia Municipal i els agents cívics s’han incrementat les actuacions per continuar vetllant per una mobilitat més segura a la ciutat.

La Policia Municipal i els agents cívics continuen treballant per aconseguir un comportament i ús responsable d’aquest tipus de vehicles, promovent el civisme, garantint la seguretat i la mobilitat segura i sancionat les infraccions detectades, com ara circular per les zones de vianants a una velocitat inadequada, sobre la vorera o circular fent ús del dispositiu mòbil.

En aquest sentit, la Policia Municipal ha reforçat els controls en aquells punts de la ciutat on s’ha detectat una major presència de circulació dels Vehicles de Mobilitat Personal i, paral·lelament, els agents cívics, segueixen informant als seus conductors i conductores de la normativa vigent.

A la Junta Local de Seguretat que es va celebrar el passat 23 de setembre, durant l’any 2019, a Mollet del Vallès, hi va haver 7 accidents amb patinets elèctrics com a implicats: 3 amb ferits i dos per atropellaments a vianants.

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès