Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament participarà a la Setmana Bio amb la producció ecològica de la ciutat

14/10/2020

Salut

La Setmana Bio se celebrarà del 17 al 25 d’octubre a tot Catalunya i, un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès hi participarà amb l’activitat Píndoles Bio, un recull de petits vídeos per a donar a conèixer la producció ecològica del municipi. Enguany, la Setmana Bio se celebra d’una forma diferent, amb activitats virtuals per la situació generada per la Covid-19.

Píndoles Bio oferirà uns tallers en format de petits vídeos (píndoles) per poder informar la població sobre diferents qüestions relacionades amb la Setmana Bio com són:

  • Tipus d’horts urbans que hi ha a Mollet: horts escolars i hort vertical a Can Borrel
  • Com fer un hort urbà?
  • Receptes amb productes de Gallecs
  • Quin planter utilitzar?

Aquestes píndoles de la Setmana Bio es podran visualitzar del 19 al 25 d’octubre a través del programa Oci a casa. Gaudeix sense risc de l’Ajuntament de Mollet: www.molletvalles.cat

La Setmana Bio és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya que va començar l’any 2017. Des de llavors, el consistori molletà s’hi ha adherit organitzant diverses activitats focalitzades a les escoles, amb portes obertes als horts, i als centres cívics, sobretot al de Can Borrell, amb l’hort urbà i tallers de receptes.

Les activitats de la Setmana Bio a tot Catalunya les podeu trobar en aquest enllaç: https://setmanabio.cat/


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès