Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament de Mollet anuncia les noves mesures per lluitar contra la segona onada de la Covid-19

14/10/2020

Avisos

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha anunciat avui les noves mesures per contenir el coronavirus. Entraran en vigor avui mateix i s’aplicaran fins el 31 d’octubre inclòs. Amb aquestes noves actuacions es tracta de frenar la propagació de la Covid-19 i protegir la salut dels molletans i les molletanes i en especial la dels col·lectius més vulnerables. Els objectius essencials són reduir la mobilitat al màxim i limitar les trobades socials.

Les noves restriccions són:

- Tancament d’espais municipals per a la Gent Gran.

- Ajornament de les preinscripcions de la programació d’Activitats, Cursos i Tallers, així com l’ajornament de les cites prèvies que s’havien donat.

- L’acompanyant dels esportistes menors d’edats no podran accedir dins dels centres esportius.

- No es podrà accedir als locals socials de les associacions de petanca.

- Anul·lació i no autorització a les activitats de pública concurrència a la via pública previstes per als propers 15 dies.

- S’intensificarà la desinfecció a espais sensibles i de pública concurrència amb més freqüències: voltants dels espais sanitaris, residències, entre d’altres.

- S’incrementaran els controls planificats de policia municipal en aquells espais on s’apleguen molts grups de joves.

- L’Ajuntament reactiva el pla de contingència municipal, se seguirà garantint l’atenció al públic amb cita prèvia. I s’aplicaran les mesures necessàries per garantir les la salut dels molletans i les molletanes i dels treballadors i les treballadores municipals.

En aquest sentit, l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs ha declarat que “o aturem aquests contactes socials o tindrem problemes greus de salut pública. Tornem a estar en una situació d’alt risc. L’Ajuntament no tindrà por d’aplicar aquelles mesures que ajudin a frenar aquesta pandèmia, que comença a tenir indicadors molt preocupants, arreu de tot Catalunya i a la nostra ciutat”.

Les mesures adoptades per l’Ajuntament de Mollet del Vallès complementen les mesures anunciades per la Generalitat de Catalunya i per les administracions competents, com per exemple: el tancament de bars i de restaurants, que només podran servir menjar per emportar; ajornament de la competició esportiva prevista durant els propers 15 dies, a excepció de la competició estatal, internacional i professional, la suspensió de festes, fires i congressos, Cultura i actes limitats al 50 % o el tancament de parcs i jardins i parcs infantils a les 20 h.

Es poden consultar totes a la web de la Generalitat de Catalunya.

Demanem prudència en el Dia de Tots Sants i evitar aglomeracions.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès