Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament cedeix espais per la campanya de la vacunació de la grip d’enguany

15/10/2020

Salut

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, degut a la situació excepcional provocada per la pandèmia de la Covid-19, ha cedit el Centre Cívic l’Era i l’Espai Sant Jordi per poder facilitar l’administració de la vacuna contra la grip. L’objectiu és reduir l’impacte sobre la pressió assistencial dels Centres d’Atenció Primària de la ciutat i cedir espais alternatius a aquells CAPs que així ho han sol·licitat a l’Ajuntament preveient que aquest any es vacunarà més gent. D’aquesta manera també es contribueix a descongestionar els centres i separar els dos circuits evitant que les persones que es vagin a vacunar entrin en contacte amb possibles positius per la Covid-19. Per vacunar-se es obligatori demanar cita prèvia. La campanya comença avui

Justament, davant la incertesa que hi ha entorn al comportament del coronavirus coincidint amb la grip estacional, i els efectes que pot provocar la pandèmia sobre el sistema català de salut, aquest any, l’inici de la campanya s’avança al 15 d’octubre.

 

Per vacunar-se de la grip és imprescindible reservar cita prèvia mitjançant els següents telèfons:

  • Espai Sant Jordi  93 570 60 66
  • Centre Cívic l’Era, CAP Can Pantiquet i CAP Plana Lledó 93 326 89 01 (Departament de Salut)

O a través de la página web:

 

Amb la cita programada, caldrà adreçar-se a l'equipament amb la targeta sanitària. Un cop allà serà imprescindible seguir les normes de seguretat bàsiques: ús de mascareta, higiene de mans i distància de seguretat.

La campanya s’adreça especialment a persones a partir de 60 anys o més, a dones embarassades, a les persones amb malalties cròniques o tinguin risc de patir complicacions, a les que poden transmetre la grip a altres persones amb risc de patir complicacions o a aquelles que treballen en serveis públics essencials.

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès