Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament informa

17/10/2020

Avisos

La normativa de la Generalitat de Catalunya publicada al DOGC el passat divendres, impossibilita la instal·lació dels grans mercats de venda no sedentària

És per això que els alcaldes de La Llagosta, Canovelles i Mollet del Vallès acorden suspendre'ls les dues properes setmanes.

Així ho han decidit arran de les noves mesures decretades per la Generalitat de Catalunya i davant la impossibilitat de poder garantir el compliment de les mesures de salut i seguretat Covid-19 donada la grandària dels seus mercats de venda no sedentària.

L'alcalde de La Llagosta i diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Òscar Sierra, ha recordat que "ara mateix la prioritat és la salut de tothom. Això no treu que, davant la nova normativa de la Generalitat de Catalunya, aquesta trobi solucions urgents per pal·liar els danys econòmics per als marxants, els quals no en tenen cap culpa de la situació que vivim. Des de la Diputació recomanem el tancament de mercats de venda no sedentària de gran tamany, on és impossible garantir les noves mesures de seguretat i salut decretades per la Generalitat de Catalunya i  volem manifestar que el govern català no hauria d'haver traslladat mai aquesta responsabilitat a les alcaldies".

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès