Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament de Mollet i PIMEC inicien la col·laboració per a treballar propostes del futur econòmic de la ciutat

28/10/2020

Empresa

PIMEC s’afegirà al Consell Econòmic i Social de Mollet del Vallès representant a les petites i mitjanes empreses de la ciutat. La futura col·laboració estarà encaminada en qüestions de formació i d’ocupació davant d’aquests temps de dificultats econòmiques.

L’alcalde de Mollet Josep Monràs, el regidor d’Ocupació Raúl Broto i la regidora de Promoció Empresarial Encarna Ortiz, s’han reunit avui a l’Ajuntament amb el president de PIMEC al Vallès Oriental, Daniel Boil, i el delegat territorial de PIMEC, Joan Carles Basi.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs ha afirmat què, “ara més que mai és el moment de buscar sinèrgies i que cadascú posi el seu gra de sorra per sortir junts d’aquesta crisi el més ràpidament possible. Per això agraeixo ala PIMEC la seva bona predisposició i col·laboració”

Per part de la patronal, Daniel Boil ha defensat “impulsar la competitivitat de les pimes i els autònoms com a principal motor econòmic del municipi per aconseguir superar els efectes d'aquest virus en l'economia local, la qual s'ha de reactivar i recuperar quan abans millor".

En aquests mesos de coronavirus i de greus dificultats econòmiques provocades per la pandèmia, l’Ajuntament i la PIMEC (Petites i Mitjanes Empreses de Catalunya) han acordat començar a col·laborar conjuntament en les diverses mesures de reactivació de la crisi econòmica, així com en propostes de mig termini pel que fa al futur desenvolupament econòmic de la ciutat. La col·laboració se centrarà a potenciar la formació per generar ocupació i donar suport al teixit empresarial de Mollet.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès