Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Cribatge massiu a Mollet contra la COVID-19

20/11/2020

Salut

El Departament de Salut ha establert una estratègia conjunta en la lluita contra la COVID-19, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, l’Institut Català de la Salut i el Servei de Vigilància Epidemiològica del Vallès, basada en la intervenció comunitària per poder controlar amb rapidesa la transmissió del virus. Es faran PCR a persones asimptomàtiques de més de 16 anys. L’actuació preventiva a la nostra ciutat es farà la propera setmana, a partir de dilluns.

El cribatge massiu es farà del 23 al 28 de novembre en dos punts: l’Espai Sant Jordi ( Av. de Caldes de Montbui, 9) i el Centre Cívic de Can Pantiquet (C. de Can Flequer, 25). Està dirigida a la població asimptomàtica de més de 16 anys, amb la finalitat de frenar l’expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària.

Els locals estaran oberts de dilluns a dissabte, de les 9 h a les 14 h i de les 15 h a les 19 h per a la realització de PCR.  Per tal d’intentar fer el procés més àgil i evitar al màxim possible les cues, la població serà distribuïda entre l’Espai Sant Jordi  i el Centre Cívic Can Pantiquet, en funció del barri on visquin. És important que tothom porti la targeta sanitària per facilitar els tràmits. La prova és gratuïta i voluntària.

 

Calendari de barris i dies

 

Els resultats els comunicarà el Departament de Salut a través de SMS i els penjarà a la plataforma La Meva Salut

L’objectiu és detectar el màxim nombre possible de persones infectades, ja que algunes persones no presenten símptomes i poden, sense saber-ho, transmetre el virus a la seva família, amics i altres persones del seu entorn. Les proves per a la detecció de la COVID-19 a les persones amb símptomes es continuen fent, com fins ara, als centres d’atenció primària.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, valora “l’Ajutnament de Mollet sempre ha ofert la máxima col·laboració amb totes les insitucions per fer front a la Covid-19 en benefici de tota la ciutadania. Entre totes i tots hem de frenar la seva expansió, quan abans millor, pel bé de tothom”.

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès