Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Els Reis d’Orient, a partir de les 16 h a Vallès Visió i al canal YouTube de l’Ajuntament

05/01/2021

Cultura

Aquesta tarda, a les 16 h, la ciutadania de Mollet del Vallès podrà seguir la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient a la ciutat a través de Vallès Visió i del canal YouTube de l’Ajuntament.

L’accés és molt senzill. Només cal anar, directament, al web municipal www.molletvalles.cat i clicar el destacat que diu Missatge de Ses Majestats Reis d’Orient.

Així doncs, a partir de les 16 h, la ciutadania de Mollet podrà gaudir, des de casa, de la recepció reial, el lliurament de les claus de les llars i el missatge del Rei Melcior, en nom de Ses Majestats, als infants del municipi.

Recordem que, segons la resolució SLT/3397/2020 de 22 de desembre de la Generalitat de Catalunya, s’indica que totes les activitats i esdeveniments nadalencs han de ser estàtics, amb control d’accés i amb cita prèvia, cosa que impossibilitat fer la cavalcada que estava prevista amb tres carrosses i que hauria passat per la majoria de carrers de la ciutat i hagués permès que els infants saludessin als reis des de balcons i finestres.

Saludar a Ses Majestats

Els nens i nenes de Mollet podran veure i saludar els Reis d'Orient  al pavelló de la Riera Seca des de les 17 h d’aquesta tarda fins a les 22 . Per accedir al recinte cald demanar cita prèvia a través del web de l’Ajuntament www.molletvalles.cat.

 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès