Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Més de 8.000 nens i nenes visiten la comitiva dels Reis de l’Orient a Mollet

07/01/2021

Actualitat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha valorat satisfactòriament la Campanya de Reis d’enguany, marcada per la Covid-19, per l’alta participació de la ciutadania en totes les activitats que s’han organitzat.

La Campanya de Reis ha estat pensada i dissenyada atenent totes les mesures de precaució i seguretat necessàries per evitar la propagació del coronavirus. L’Ajuntament de Mollet ha reconvertit els actes més tradicionals d’aquestes dates amb fórmules imaginatives.


La tradicional cavalcada pels carrers de Mollet es va haver de reconvertir i portar els Reis d’Orient al pavelló de Riera Seca, donada la resolució de la Generalitat segons la qual totes les activitats i esdeveniments nadalencs havien de ser estàtics, amb control d’accés i amb cita prèvia.


Ses Majestats, al Pavelló de Riera Seca
5.000 persones, la majoria nens i nenes, van poder veure i saludar a Ses Majestats al pavelló de Riera Seca, des de les 17 h fins a les 22 h del 5 de gener, en una cerimònia de llum, color i màgia.


D’altra banda, la presència del Patge Reial els dies 2, 3 i 4 de gener al Mercat Vell també ha estat un èxit. Més de 3.000 nens i nenes li van entregar les seves cartes. Unes cartes que es podien recollir als comerços del municipi i, un cop emplenades amb el nom i telèfon, s’havien de dipositar a les bústies que hi havia als mateixos establiments. Totes les cartes rebudes han entrat a formar part d’un sorteig de 12 lots de regal, que se celebrarà aquest divendres 8 de gener.


L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha valorat positivament aquesta Campanya de Reis després de “dedicar-hi més esforços i més recursos que en altres anys per la delicada situació que estem vivint arran de la Covid-19. Tal i com ja vam avançar, Ses Majestats van ser a Mollet del Vallès i els infants de la nostra ciutat els van gaudir amb total seguretat”.


Vallès Visió i YouTube de l’Ajuntament
La ciutadania de Mollet va poder seguir l’arribada i la visita dels Reis de l’Orient des de casa a través de Vallès Visió i del canal YouTube de l’Ajuntament de Mollet en un programa especial, Tarda de Reis, que va tenir un nou pic d’audiència: durant tot el dia, més de 41.000 persones van connectar-se a Vallès Visió.

En el programa es van poder seguir l’arribada a cavall de Ses Majestats per Gallecs, el Patge Xumet, el discurs del Rei Melcior adreçat als infants de la ciutat, el lliurament de les claus de les llars de Mollet i els tres Reis al Pavelló de Riera Seca durant la nit més màgica de l’any.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès