Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Se substitueix la targeta de paper de la deixalleria per una altra amb codi de barres més ràpida, senzilla i segura

11/01/2021

Medi Ambient

L’Ajuntament de Mollet ha començat a enviar la nova targeta de la deixalleria a cada domicili. Aquesta targeta permet que la ciutadania pugui registrar d’una manera més ràpida, senzilla i segura l’ús de la deixalleria municipal, de la deixalleria mòbil i del servei gratuït de recollida de mobles i trastos vells.

La nova targeta amb codi de barres serveix per a totes les persones que viuen al mateix domicili. La primera vegada que cada membre de la llar faci servir-la haurà de portar el DNI. Així, si en la propera ocasió no es porta físicament la targeta també se’n podrà registrar l’ús. Recordem que els molletans i les molletanes poden gaudir de bonificacions de la taxa de recollida de residus en funció del nombre d’usos que es facin al llarg de l’any, unes bonificacions que poden arribar fins al 20%.

El regidor Raul Broto ha afirmat què “El govern municipal estem convençuts que el millor residu és el que no es produeix així que continuem esmerçant esforços per volem posar a l’abast de la ciutadania totes les eines que tinguem al nostre abast per arribar a l’objectiu del residu zero. I amb aquesta targeta que tindran totes les llars de la ciutat donem un pas més en aquest camí perquè facilitarà el reciclatge a la ciutat i fent-lo d’una manera més senzilla, més ràpida i més segura.”

És important que la ciutadania comprovi que els darrers 7-8 dígits (depenent del cas) de la seva targeta es corresponen amb els 7-8 dígits del número de contracte d'Aigua. Si no es corresponen, cal posar-se en contacte amb l’Oficina d’Atenció Ciutadana el més aviat possible i, mentrestant, no fer servir la targeta.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès