Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet celebra la XXVIII Nit de l’Esport sense públic i prenen totes les mesures de seguretat en un format enregistrat per Vallès Visió

24/03/2021

Esports

La gala de la Nit de l’Esport d’enguany, marcada per la situació de pandèmia, ha estat enregistrada en diferents dies sense públic per tal de prendre totes les mesures de seguretat i evitar aglomeracions al Teatre Municipal de Can Gomà. Així, la gala, que serà retransmesa per Vallès Visió i posteriorment es podrà veure al canal Oci a Casa. Gaudeix sense Risc, s’ha enregistrat en tres parts i en tot moment, als premiats i reconeguts que han anat assistint de forma esglaonada, se’ls ha pres la temperatura abans d’entrar i han mantingut les distancies de seguretat i han fet ús de mascareta.

La Gala de la XVIII Nit de l’Esport, en la que se podran conèixer els esportistes i clubs reconeguts es podrà veure a la televisió Baixvallesana, Vallès Visió dilluns 29 de març a les 21 h. Hi haurà repeticions de la gala el mateix dia 29 de març a les 23 h. Dissabte 3 d’abril a les 22 hores i diumenge 4 a les 12 hores.

En el Canal de  youtube Oci a Casa. Gaudeix sense Risc, es podrà veure la Gala a partir del dimarts 30 de març.

Josep Monràs ha ressaltat “Hem volgut celebrar la Nit de l’Esport 2020, encara que hagi estat d’una manera totalment diferent, perquè crec que calia reconèixer als i les esportistes i als clubs de la ciutat en un any que ha estat molt complicat, també, per al món esportiu. No podem oblidar mai els beneficis que comporta la pràctica esportiva, tant per a la nostra salut com en l’adquisició de valors.”

 

11 ciutats cat 150x164     3 salut cat 150x152    4 educacio cat 150x155


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès