Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Dades Covid a Mollet

29/03/2021

Salut

A la reunió de coordinació d’avui dilluns s’han analitzat les darreres dades publicades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya així com les actuacions de la Policia Municipal, entre d’altres qüestions.

Així, l’índex de rebrot a la ciutat se situa en 436 punts, i la velocitat de transmissió en 1,20.  

Els casos detectats la darrera setmana han augmentat fins als 94, i en aquests moments, hi ha 36 persones ingressades confirmades amb Covid a l’Hospital de Mollet.

Pel que fa els grups escolars confinats, en aquests moments són 13amb 339 persones confinades i 29 positius.

A les residències de Mollet la situació segueix sent de normalitat.

En referència a les vacunacions, 4.798 persones ja han estat vacunades en primera dosi i 2.637 en segona. En aquests moments se segueix vacunant als col·lectius essencials i a la població major de 80 anys.

D’altra banda, la Policia Municipal ha realitzat 16 denúncies la darrera setmana relacionades directament amb l’incompliment de mesures Covid19.

Segons l’alcalde Josep Monràs “estem veient com les dades, encara que sigui lleugerament, segueixen repuntant” i, per aquest motiu “no em cansaré de seguir demanant responsabilitat i el compliment de les normes, especialment durant aquesta Setmana Santa, on l’augmentat de la mobilitat no ens pot fer baixar la guàrdia tenint especial cura amb els espais tancats i evitant la interacció amb aquelles persones que no formen part de les nostres bombolles de convivència”.

 

 3 salut cat 150x158


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès