Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Preinscripcions escolars a Mollet per al curs 2021-2022

30/03/2021

Educació

El dimecres 24 de març va finalitzar el període de preinscripció i matrícula de Segon cicle d’educació infantil, primària i secundària per al curs escolar 2021 – 2022. Un any més, el nombre de places ofertades garanteix en tot moment que la ciutat compti amb places suficients per cobrir la demanda i poder rebre l’alumnat que s’incorpori més endavant.

Tenint en compte la excepcionalitat d’aquest període d’inscripcions que, a causa de la pandèmia, s’han hagut de fer en format telemàtic, el nombre de sol·licituds és orientatiu i pot variar, ja que algunes famílies, davant el dubte de si havien fet correctament la gestió, han cursat la sol·licitud de manera duplicada.

A partir d’aquí, s’ha posat en marxa l’aplicatiu informàtic per detectar totes les sol·licituds duplicades i anul·lar aquestes possibles duplicitats.

De moment, doncs, pel que fa a P3, s’han ofertat 459 places i s’han rebut 412 sol·licituds. En aquest cas, el cens a Mollet és de 379 infants.

En referència al 6è de primària, en aquests moments hi ha 609 alumnes matriculats entre pública i concertada. D’aquests, 201, estan matriculats en centres concertats, amb la qual cosa, en principi, mantindran aquesta plaça. 

Pel que fa secundària, s’han ofertat 422 places i s’han rebut 410 sol·licituds.

Per al regidor d’Educació, Raúl Broto, “de nou, aviat afrontarem un curs escolar excepcional, però amb l’avantatge de partir amb l’experiència viscuda aquest darrer curs” afegint que “com no pot ser d’un altra manera, seguim oferint la màxima col·laboració al departament d’Educació, que és qui té les competències, i seguim mantenint la màxima coordinació amb les direccions dels centres de Mollet per tornar a garantir que l’activitat escolar es faci i se segueixi fent  seguin totes les mesures de control i seguretat”.

Les sol·licituds que es facin fora de termini es podran presentar a partir del dimarts 6 d’abril.

 

4 educacio cat 150x158


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès