Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Dades Covid a Mollet

06/04/2021

Salut

Les darreres dades publicades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya són:

L’índex de rebrot a la ciutat se situa en 416 punts, i la velocitat de transmissió en 1,12.  

Els casos detectats la darrera setmana són 85, i en aquests moments, hi ha 37 persones ingressades confirmades amb Covid a l’Hospital de Mollet, i la darrera setmana hem hagut de lamentar una defunció.

En aquests moments no es pot donar informació sobre els grups escolars confinats donat que avui comença el curs desprès de les vacances de Setmana Santa.

A les residències de Mollet la situació segueix sent de normalitat.

En referència a les vacunacions, 6.506 persones ja han estat vacunades en primera dosi i 2.784 en segona.

L’Ajuntament de Mollet està en converses amb el Departament de Salut de la Generalitat per buscar espais que puguin ser complementaris als Centres d’Atenció Primària en la vacunació a la ciutat, i així poder atendre un major volum de persones.

 

Actuacions Policia Municipal

D’altra banda, la Policia Municipal ha realitzat 45 denúncies durant la setmana santa, directament amb l’incompliment de mesures Covid19. També s’ha procedit al tancament durant 15 dies d’un establiment d’hosteleria i s’ha actuat sobre una festa organitzada al terrat d’un edifici de la ciutat.

Segons l’alcalde Josep Monràs “Hem d’agafar les dades amb molta precaució i veure si els propers dies veiem un increment provocat per la major mobilitat de la Setmana Santa. Entenc el cansament de bona part de la població, però no podem abaixar la guàrdia perquè el perill encara no ha desaparegut. Només complint les normes protegim la nostra salut i la de tothom que ens envolta.”

 

3 salut cat 150x158


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès