Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Ravensburg i Mollet col·laboren identificant futurs projectes que facilitin una sortida social i econòmica de la pandèmia a les dues ciutats

06/04/2021

Acció Institucional

El passat 17 de març es va dur a terme una reunió de treball entre les ciutats de Ravensburg i Mollet del Vallès. La reunió va estar presidida per l’alcalde Josep Monràs i el segon alcalde de Ravensburg, Simon Blümcke. A llarg d’aquesta pandèmia, han estat diferents els contactes que han mantingut les dues ciutats, agermanades des de 2017, per tal de fer un seguiment conjunt de la situació i oferir-se mútuament col·laboració i suport.

La trobada, a la qual també hi van assistir responsables tècnics de les dues  institucions, s’ha produït arran d’un projecte proposat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès per tal d’aprofundir la relació d’agermanament d’ambdues ciutats i detectar bones pràctiques dutes a terme durant la pandèmia en àmbits com ara educació, salut o cultura, entre d’altres.

La iniciativa també té per objectiu compartir futurs projectes i iniciatives que facilitin una sortida social i econòmica de la pandèmia a les dues ciutats.

En aquest sentit, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, creu que “justament, l’objectiu dels agermanaments és la col·laboració i l’intercanvi d’experiències i iniciatives per fer créixer i millorar les ciutats” i, en aquest cas concret “des de l’Ajuntament de Mollet hem tingut clar des de l’inici de la pandèmia, que calia aprofitar aquesta relació estreta que mantenim amb diferents ciutats, no només amb Ravensburg, per treballar plegats i elaborar i compartir experiències i polítiques que ens ajudin a minvar els efectes que està provocant la Covid-19 a les nostres poblacions”.

Al projecte també si ha sumat Rivoli, agermanada amb Mollet des de 1986, i també s’ha convidat a fer-ho a Montélimar, en aquest cas agermanada amb Mollet des de 2018.   

La propera reunió es durà a terme el proper 9 de juny. 

 

3 salut cat 150x158       11 ciutats cat 150x170       11 ciutats cat 150x170 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès