Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Èxit d’inscripcions a l’acció formativa Posa’t al dia, Format en l’esport organitzada per l’Ajuntament de Mollet i la Fundació Aíto García Reneses

07/04/2021

Esports

El programa formatiu Posa’t al dia, Format en l’esport organitzat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès i la Fundació Aíto García Reneses va començar ahir, dimarts 6 d’abril amb un gran èxit de participació, hi ha inscrites 106 persones provinents de diferents entitats de la ciutat, d’àmbit estatal i provinents de països d'Europa i d’Amèrica Llatina.

La primera de les ponències, que va tenir lloc dimarts 6 d’abril, va comptar amb la participació de 40 participants en directe. Aquesta primera formació, la primera de les 10 ponències, va comptar amb la presència de Pep Marí, Psicòleg esportiu de reconegut prestigi. Les persones inscrites poden visualitzar la formació via streaming amb posterioritat si no la van poder seguir en directe.

Recordem que el projecte formatiu, que girarà a l’entorn de la gestió de les emocions d’un club en temps de pandèmia, nutrició i dietètica a l’esport, la gestió esportiva o  com millorar aspectes tècnics en l’àmbit dels entrenadors/es, i serà impartida per primeres espases del món de l’esport, com ara entrenadors i exentrenadors professionals de bàsquet i futbol sala, directors esportius, preparadors físics o psicòlegs esportius. 

La formació és en format online, gratuït i està adreçada a totes aquelles persones d’arreu interessades en l’esport i es duran a terme entre els mesos d’abril i juny d’enguany. Les persones interessades poden participar d’una o de totes les ponències i les inscripcions continuen obertes. La propera formació tindrà lloc el 13 d’abril, anirà a càrrec de Javier Casero, ex entrenador professional de Bàsquet i porta per títol Como aplicar los valores.

Les inscripcions a la formació gratuïta i online es poden fer a: www.fundacionaito.org

Programa

 

3 salut cat 150x157        4 educacio cat 150x157       11 ciutats cat 150x167 


Documents relacionats
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès