Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

En marxa les Jornades Esportives de Primària

13/04/2021

Educació

Des del passat 8 d’abril estan en marxa les Jornades Esportives de Primària, enguany fortament marcades per l’actual situació de pandèmia. Per aquest motiu, a diferència de les edicions anteriors, es fan complint un seguit de protocols específics per garantir, en tot moment, la seguretat de l’alumnat i el professorat.

En aquest sentit, les escoles participen en dos torns diaris i no hi ha contacte entre grups ni escoles amb l’objectiu de mantenir els grups bombolla. L’activitat de les Jornades Esportives de Primària d’enguany és una cursa d’orientació a Gallecs en la que participen els i les alumnes de 5è de primària.

Per l’alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, “la nostra voluntat ha estat mantenir aquest projecte malgrat les adversitats, i per aquest motiu, hem adaptat les jornades amb un seguit de protocols prioritzant en tot moment la seguretat no només dels i les alumnes, sinó també del professorat i de tots aquells que d’una manera o altra hi participen”.

Monràs ha afegitque “també hem valorat l’esforç i el sacrifici que ha suposat per als més petits un curs en el que s’han suspès gairebé totes les activitats extraescolars i el fet que les jornades esportives es facin a l’aire lliure, el que ens dona encara més garanties de seguretat”.

A les Jornades, que finalitzaran el proper 20 d’abril, participen al voltant de 600 nens i nenes de 13 escoles de la ciutat.    

Un any més, les Jornades comptaran amb el suport de l’alumnat de cicle mig d’activitat física de l’esport al medi natural i l’alumnat de grau superior d’activitats socioesportives de l’Institut Vicenç Plantada.

 

3 salut cat 150x161          4 educacio cat 150x162          11 ciutats cat 150x174


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès