Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Tornen, amb èxit, els Jocs Esportius Escolars, extremant tots els protocols sanitaris

20/04/2021

Esports

Aquest cap de setmana han tornat els Jocs Esportius Escolars després que hagin estat un any suspesos a causa de la pandèmia. La competició l’han començat prop de 200 infants d’un total de 17 equips en un entorn on s’han extremat totes les mesures de prevenció sanitàries

Entre aquestes mesures, ha estat la de restringir l’assistència de públic, amb un únic acompanyant per esportista.

En aquest inici de la competició han participat 200 esportistes de 17 equips.

La competició es desenvolupa en les categories de benjamí, aleví, infantil i cadet en la modalitat de futbol sala i els partits es jugaran els dissabtes al matí al Centre Municipal d’Esport i Salut Ca n’Arimon fins al 19 de juny.

Per l’alcalde de Mollet i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, “ha estat molt emotiu poder tornar a veure als més petits tornar a competiri gaudir de l’esportdesprés d’un any especialment difícil per a ells i per a elles. Un any en el que, a causa de la covid, no han pogut complementar la seva educació amb les activitats extraescolars, entre elles les esportives”. 

Els Jocs Esportius Escolars són la competició entre escoles, instituts, entitats i associacions en la que participen nens i nenes en edat escolar.

Amb aquest programa esportiu, l’Ajuntament de Mollet segueix treballant en els valors educatius de l’esport a través del programa L’esport educa, fem-ho bé!

En aquest sentit, tots els participants en els Jocs Esportius Escolars signen un manifest que els compromet amb els valors de l’esportivitat i, al marge de la classificació per punts, també es tornarà a fer una classificació d’esportivitat.

 

3 salut cat 150x165             4 educacio cat 150x166  


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès