Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Museu Abelló rep un any més el segell de distinció turística Biosphere

04/05/2021

Promoció econòmica

El Consell Comarcal ha lliurat un any més el distintiu que reconeix les empreses i establiments que dissenyen productes i serveis de turisme no agressiu i que, a llarg termini, garanteixin l'equilibri entre les dimensions econòmica, sociocultural i mediambiental. El Museu Municipal Joan Abelló l’ostenta des de l’any 2018.

Arran de la pandèmia, la tradicional trobada de Turisme Vallès per lliurar els segells a tots els establiments i negocis compromesos, ha hagut de ser virtual. Tot i això, el pallasso Tortell Poltrona, com a ambaixador comarcal, ha estat l’encarregat de lliurar personalment el distintiu en una visita que va fer al març al Museu Abelló.

El Compromís Biosphere és un compromís que voluntàriament adquireixen els establiments, les empreses o entitats del sector turístic per treballar la sostenibilitat turística de la destinació. Per tant, es tracta d’un sistema internacional de turisme sostenible. El Consell Comarcal del Vallès Oriental és l’ens gestor per la implantació d’aquest compromís a la comarca.

Per la regidora de cultura, Mercè Pérez “per a nosaltres aquest és un distintiu, que és un reconeixement internacional, molt important. La nostra ciutat sempre ha apostat per la sostenibilitat, també en el turisme i la cultura, per això sempre hem treballat i treballarem per gaudir d’un turisme responsable, que garanteixi els recursos per a l’ús i gaudi a llarg termini.”

12 consum resp cat 150x153        13 clima cat 150x161 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès