Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Torna la proposta cultural municipal Refresc’Art per gaudir de l’estiu amb seguretat

09/06/2021

Cultura

Sota el títol Refresc’Art a Mollet, l’Ajuntament presenta una programació cultural del 17 de juny al 22 juliol per gaudir de l’estiu a la ciutat amb seguretat. El programa ofereix activitats familiars i activitats adreçades al públic general amb un preu únic de 3 € amb la intenció de promocionar esdeveniments d’oci atractius, majoritàriament els dijous al vespre, a cavall entre la programació d’hivern d’Arts i Escena i la Festa Major. Les entrades ja es poden adquirir a https://molletvalles.koobin.com/

Refresc’Art a Mollet és un programa que neix per oferir activitats culturals, concerts i espectacles per a tots els públics, d’una manera totalment segura i donant prioritat als artistes, companyies i col·lectius que estan vinculats a la ciutat.  

Enguany, però, la proposta aporta més ingredients pel que fa a la varietat i  transversalitat dels espectacles que van des del rock fins al clown, jazz o visites al museu, entre d’altres.  

Així mateix, també s’ha buscat potenciar els espectacles a l’aire lliure amb la incorporació d’espais de difusió cultural com ara el pati de Can Gomà.  

Per la regidora de Cultura, Mercè Pérez “Presentem la nova programació estiuenca de la ciutat, molt variada, per a tots els públics i sensibilitats artístiques. Que aposta pels artistes locals i que a més porta espectacles a nous espais com ara el pati de Can Gomà. Estic segura que el Refesc’Art 2021 tindrà molt bona acollida”

Les entrades es poden adquirir en línia a https://molletvalles.koobin.com/, al Centre Cultural La Marineta (de dilluns a divendres de 15.30 a 21 h) o el mateix dia en el mateix espai 1 hora abans de l’inici de l’espectacle, sempre que les entrades no estiguin exhaurides. Per qüestions de seguretat sanitària, els aforaments seran limitats.  

En el cas de les activitats del Museu Abelló, cal fer inscripció prèvia a museuabello@molletvalles.cat  o al telèfon 93 544 50 99.  

Refresc’Art a Mollet començarà el dijous 17 de juny a la Terrassa del Museu Abelló amb Mirades d’Artistes i al Mercat Vell amb l’espectacle de monòlegs en clau femenina Woooomaaammmm.  

La resta d’espectacles seran l’1, 8, 10, 15, 17 i 22 de juliol repartits entre el pati de Can Gomà, el Museu i la Terrassa del Museu Abelló, i el Mercat Vell.   


Document relacionat

Document Programa (3.4 MB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès