Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

“Orgullosa de ser de Mollet”

18/06/2021

Esports

L’Ajuntament de Mollet ha ofert aquest dijous una recepció de reconeixement a la futbolista molletana Alexia Putellas després de completar una temporada històrica amb el F. C. Barcelona. A l’acte, que ha tingut un caràcter més íntim del que hauria estat habitual degut al compliment de les mesures Covid, hi han assistit representants de la Corporació municipal encapçalada per l’alcalde Josep Monràs i familiars de la futbolista, així com una representació de tots els clubs de futbol de Mollet i de la Penya Barcelonista.

Durant la recepció, Alexia explicava l’anècdota de “quan sovint em truca la mena àvia i em diu que per la tele estan parlant de l’Alexia de Mollet i no s’enfada perquè no diguin els meus cognoms”. Per la futbolista “el més important és no oblidar d’on ets i on vas començar. Aquí sempre m’han tractat molt bé i sempre que pugui faré el millor per aquesta ciutat i la seva gent. Com sempre li dic a l’alcalde, és un orgull ser de Mollet”.

En referència al que cal per assolir èxits, Alexia ha parlat de “constància, perseverança i sacrifici, sens dubte són necessaris, però el sacrifici, per exemple, és compartit amb els teus. A l’igual que m’ha passat a mi, moltes famílies treballen durant tota la setmana i els caps de setmana  s’aixequen a les set del matí per portar al seu fill o filla a qualsevol racó de Catalunya a practicar esport”.

Per la seva banda, l’alcalde Josep Monràs, ha volgut “felicitar-te per una temporada història i, especialment, agrair-te per seguir fent bandera de la nostra ciutat i els valors que defensem sent un referent per totes les nenes i els nens de Mollet que practiquen no només el futbol, sinó l’esport en general”.

Monràs també ha volgut aprofitar aquest acte de reconeixement per “insistir que des de Mollet seguirem defensant la igualtat en tots els àmbits de la vida, i l’esport no és una excepció”. Per Monràs “que finalment el futbol femení sigui professional és un pas endavant, però encara ens calen moltes Alexies perquè l’esport femení tingui el reconeixement que es mereix, i aquest reconeixement arribarà quan deixem de parlar de masculí i femení i parlem únicament de futbol o d’esport”.

DSC 0468

Obsequi institucional

L’alcalde Josep Monràs, en nom de l’Ajuntament i la ciutat, i en reconeixement a la seva trajectòria, va obsequià a la futbolista molletana una litografia de Joan Abelló anomenada Flors.

Aquesta temporada, Alexia Putellas, com a integrant del F. C. Barcelona, ha estat campiona de la Lliga, la Copa de la Reina i, per primera vegada en la història del futbol espanyol, campiona de la Women’s Champions League, al marge de rebre la més alta distinció que s’atorga a l’esport espanyol com és la Placa d’Or de la Real Ordre del Mèrit Esportiu.

Individualment, la gran temporada de Putellas s’ha culminat amb el fet de ser nomenada MVP de la final de la Copa de la Reina i convertir-se en la migcampista més golejadora tant a Espanya com a Europa. 


Imatges relacionades
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès