Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Josep Monràs formarà part del Patronat de la Fundació Aito

01/07/2021

Esports

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, és des d’avui nou membre del Patronat de la Fundació Aíto García Reneses després de l’oferiment que personalment li va fer el prestigiós tècnic de bàsquet. Així, Monràs, formarà part d’aquest Patronat del que, d’una forma altruista, també en formen part, entre d’altres, Salvador Alemany o Eduardo Portela.

L’oferiment es produeix després de la intensa relació entre l’Ajuntament i la Fundació. Una relació que va néixer l’any 2017, quan la Fundació va decidir escollir Mollet per fer la seva presentació oficial a nivell de l’Estat.  

Des d’aleshores, Ajuntament i Fundació han treballat plegats organitzant diferents clínics, campus, simpòsiums o projectes formatius, entre d’altres. 

Per l’alcalde Monràs “acceptar aquest oferiment és un orgull i no podia dir que no a una persona amb la que compartim molts valors i a la seva fundació, exemple del que és fomentar l’esport, en aquest cas el bàsquet, com a mitjà d’integració social i com un hàbit de vida sana i saludable. I és a més un honor haver pogut compartir aquest honor amb altres grans personalitats de l’esport com el Salvador Alemany o Eduard Portela”.   

De la seva banda, Aíto Garcia Reneses ha destacat “la figura de Josep Monràs a qui he tingut el plaer de conèixer i amb qui hem compartit molts projectes pensant especialment en ajudar a les persones més necessitades, un objectiu i un repte que tots dos compartim”. A partir d’aquí “pel seu compromís social, pel seu compromís amb l’esport, i per la tasca que en aquests àmbits ha fet de Mollet una ciutat exemple, vam pensar en aquest oferiment per seguir sumant i defensant que l’esport no només és competició, també és formació, també són valors i també és integració social”.  

 

patro JM Fundacio Aito

 

 

3 salut cat 150x211             4 educacio cat 150x189            10 desigualtat cat 150x175


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès