Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Continua augmentant el nombre de persones ingressades per Covid-19 a l’Hospital de Mollet

26/07/2021

Salut

L'Ajuntament de Mollet ha dut a terme aquest dilluns al matí la reunió de coordinació en la qual s'ha analitzat quina és l'evolució de la pandèmia a la ciutat així com el funcionament dels diferents serveis municipals. Durant la reunió, s'ha constatat que continua augmentant el nombre de persones ingressades a l'Hospital, per la qual cosa, l'Ajuntament segueix fent una crida a la responsabilitat i a l'estricte compliment de les normes.

De les últimes dades oficials es desprèn que l'índex de rebrot a Mollet està en 1.120, i cal recordar que l'Organització Mundial de la Salut estima que per sobre de 200 el risc és molt alt. D'altra banda, la velocitat de retransmissió és d'1,01.

En referència al nombre de persones ingressades a l'Hospital de Mollet, en aquests moments n'hi ha 37, 10 més que fa una setmana i 32 més que en fa dues. De les ingressades, 4 estan a l'UCI. Pel que fa a les vacunacions, segueixen a bon ritme: 33.421 persones ja han rebut la primera dosi i 29.450 ja tenen la pauta completa.

21 denúncies

La Policia Municipal, per la seva banda, continua amb el control del compliment de les mesures sanitàries en vigor. Al llarg del cap de setmana els agents han detectat i denunciat 14 persones per no respectar la limitació a la mobilitat nocturna, i unes altres 7 per consum d'alcohol a la via pública.

Sense focs artificials

Tal com es va anunciar per aquest agost 2021 està prevista una Festa Major adaptada a les mesures sanitàries per protecció de la ciutadania i per ajudar a la no propagació de la Covid-19. Tot i que l'Ajuntament estarà emetent a les noves circumstàncies que es puguin anar donant, finalment ja s'ha pres la decisió que enguany, amb la intenció d'evitar aglomeracions i frenar la propagació del virus, la Festa Major prescindirà de l'espectacle de focs artificials. Els aproximadament 20.000 euros del cost d'aquest espectacle es destinaran enguany a Serveis Socials


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès