Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

17.500 persones visiten la Fira d’Artesans

20/09/2021

Un total de 17.534 persones han visitat la XXXVII edició de la Fira d'Artesans de Mollet, que s'ha celebrat entre aquest divendres i el cap de setmana als carrers del nucli antic de la ciutat. L'Ajuntament ho considera un gran èxit tenint en compte la pluja que va caure el dissabte a la tarda i les restriccions per la Covid-19, que han obligat a fer un format amb menys activitats. La Fira ha comptat amb un total de 70 parades d'artesania.

"Ha estat un gran èxit", ha assegurat l'alcalde de Mollet, Josep Monràs. “Vull agrair als veïns i veïnes la seva implicació i aposta per aquesta fira. Als artesans per la confiança que tenen amb Mollet. I, com no, a tots els visitants que any rere any demostren la seva estima per aquesta festa tan arrelada a la nostra ciutat”.

Mercè Pérez, regidora de Cultura "Les bones dades demostren que la gent tenia ganes de tornar a passejar per la Fira d'Artesans, malgrat la pluja i la reducció d’activitats per la pandèmia. Com ja va passar a la Festa Major, els ciutadans i ciutadanes han tornat a demostrar el seu civisme; els tres dies han transcorregut amb normalitat i sense cap incidència"

Respecte per les mesures

L'entrada de la Fira estava situada el Carrer Portugal, a la baixada de Can Rota. Els visitants anaven accedint al recinte esglaonadament, posant-se el gel hidroalcohòlic i sense generar cues. La circulació a l'interior del recinte també ha estat fluida. Els visitants han respectat en tot moment el recorregut en sentit únic i l’obligatorietat d’anar amb mascareta. Les parades estaven situades als carrers Portugal, Sol, Bartomeu Robert, Tajo i Plaça de l’Artesania. La sortida era per Can Pacià.

A causa de la Covid-19, la Fira no ha comptat aquest any amb  els tradicionals tallers artesanals per a nens que es feien en les anteriors edicions, com ara el de producció de pa. Tampoc hi ha hagut les actuacions de castellers, capgrossos o sardanes.

Entrades exhaurides al concert de cloenda

La Fira es va cloure aquest diumenge a la tarda amb un concert d’havaneres al Mercat Vell a càrrec del grup ‘Els Americanus’. Les 170 entrades disponibles també es van exhaurir.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès