Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet serà la seu del III Congrés Internacional de Professionals per la Seguretat i l’Educació Viària

20/10/2021

Seguretat Ciutadana

Mollet del Vallès acollirà del 16 al 19 de novembre el III Congrés Internacional de Professionals per la Seguretat i l’Educació Viària (CIPSEVI). Una setantena de ponents d’arreu del món debatran i exposaran experiències sobre la prevenció, l’educació viaria o l’atenció a les víctimes. El Congrés se celebrarà al Mercat Vell en format presencial i virtual. El lema d’aquesta edició serà ‘Ciutats per a les persones’. Es preveu la inscripció d’uns 3.000 professionals d’arreu del món de la seguretat ciutadana i de la mobilitat. Les inscripcions es poden fer des del 20 d’octubre a través de www.cipseviprofesional.com.

El Congrés està organitzat per l’Associació Internacional de Professionals per la Seguretat Viària (AIPSEV). L’objectiu és l’intercanvi de coneixements en la prevenció, l’educació viària, els procediments de rescat i l’atenció a les víctimes i les seves famílies. Els eixos temàtics son Ciutats 30, Educació Viària: Ciutat, Familia i Escola i Atenció a les víctimes: justícia, reparació i record.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha afirmat que “és un honor per la ciutat acollir la tercera edició del Congrés. És una oportunitat per aprendre i enriquir-nos amb experiències d’èxit que s’apliquen en d’altres ciutats o territoris”. L’alcalde ha assenyalat que la trobada també servirà “per mostrar el bon treball que es fa a la nostra ciutat, que ha contribuït enormement a que a Mollet no hi hagi accidents mortals de trànsit des del 2007”. En aquest sentit, ha recordat que “Mollet va ser la primera ciutat de Catalunya i de les primeres d’Espanya en ser Ciutat 30 a tot el nucli urbà”.

Presencial i virtual

Les jornades d’obertura i de clausura es faran en format presencial al Mercat Vell, els dies 16 i 19 de novembre respectivament. La resta dels dies, el Congrés es desenvoluparà en format virtual a través del lloc web www.cipseviprofesional.com, amb més de trenta ponències.

Principal causa de mort entre els 5 i 29 anys  

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), els accidents de trànsit són la principal causa de mort de les persones d’entre 5 i 29 anys. Cada any moren 1,35 milions de persones al món a causa dels accidents de trànsit. 

 

 

 

 

 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès