RSS
Actualitat Oci a casa Activitats per a la Gent Gran

Activitats per a la Gent Gran

baner web

Aquí trobareu un seguit d’activitats especialment pensades per a persones grans que t’ajudaran a mantenir actiu cos i ànima.
Entre d’altres activitats podràs trobar quaderns amb exercicis de memòria i d’anglès o activitats per practicar informàtica mentre et quedes a casa.

 A l’apartat de vídeos trobaràs:

- Taules d’estiraments i exercicis físics amb diferent nivell d’intensitat.

- Exercicis de relaxació.

- Els vídeos que s’han presentat a les passades edicions de “Per molts anys”, un programa d’activitats fetes per i per a la gent gran, per donar visibilitat a l’activitat i creativitat de la  gent gran de Mollet. En aquests documents audiovisuals fan d’actors i actrius moltes de les persones grans inscrites a les activitats, cursos i tallers organitzats per l’Ajuntament, en col·laboració amb les entitats de gent gran de la ciutat.

- Els vídeos de les 6 edicions presentades fins ara del blog “Els nostres mestres. La memòria de la nostra ciutat”, un projecte intergeneracional on joves de 4rt d’ESO dels diferents instituts de Mollet investiguen i conversen amb persones grans del municipi per recuperar la memòria històrica recent de Mollet. Si t’interessa la història de Mollet, en aquests vídeos, podràs conèixer molts detalls sobre: la cultura i el lleure entre els anys 40 i 60, el sector tèxtil, l’aigua, el Carnaval, el món de la moto i de la bicicleta i l’escola. 

I si vols conèixer el blog, pots clicar a https://elsnostresmestres.wordpress.com/

Mirar vídeos d'activitats per a la gent gran al canal de youtube

Mirar vídeos de les darreres edicions de “Per molts anys”

Mirar vídeos de “Els nostres mestres. La memòria de la nostra ciutat” 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès