RSS
Actualitat Oci a casa Sona Mollet 2020

Sona Mollet 2020

baner web

La cinquena edició del Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull que organitza l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha canviat de format per la pandèmia. La vintena de músics que han participat han enregistrat les peces, algunes d’inèdites. 

Com en les edicions anteriors, són  artistes de renom internacional d’arreu del món: Lluc Casares, Xavi Torras, Daahoud Salim, Alba Ventura, Pedro Emmanuel Pereia, Frank van de Laar, Jasmina Rakovic, Tensy Kristman, Raquel Garzas, Daria Piltyay, Hugo Shuler, Alice Alegri, Carlos Añez, Felipe Mora, Artem Trio, Isabel Miralles, Sergio Rodrigo, Leon van de Berg, Sofía Pedro i Cristina Salvador.

Amb el Sona Mollet, la ciutat  s’ha convertit en l’escenari imprescindible per a les persones amants de la música de qualitat, amb la participació de músics formats en els conservatoris europeus més reputats al costat d’intèrprets consolidats.

Promogut per l’Ajuntament de Mollet del Vallès i els Conservatoris del Liceu i d’Amsterdam, el Sona Mollet va néixer l’any 2016 amb el propòsit de retre homenatge a la jove pianista molletana Anna Villaescusa Rebull, que va morir de leucèmia als 25 anys.

En definitiva, es tracta d’un festival solidari que dedica tots els beneficis de la venda d’entrades a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia i en què tots els músics, molts dels quals van ser companys i amics de l’Anna Villaescusa, hi participen de manera altruista. El festival té una clara vocació solidària, altruista i pedagògica per potenciar l’interès de la música i la cultura, sobretot entre la joventut de Mollet.

Mirar vídeos del Sona Mollet 2020

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès