Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Ca n'Arimon celebra el 10è aniversari

19/11/2010

Esports

Ca n’Arimon celebra els seus primers deu anys d’existència amb una renovació d’imatge i de nom.

 Ca n'Arimon celebra el 10è aniversari
classes dirigides

En la passada edició de Firamollet, es va presentar el nou logotip d’aquest equipament municipal que, a banda de modernitzar-ne la imatge, renova també el nom del centre: a partir d’ara, Complex Municipal de Salut i Esport Ca n’Arimon. El nou nom evoca les noves funcionalitats dels equipaments esportius moderns, ja que les persones usuàries del centre no només volen fer esport, sinó que busquen amb això, fer salut.

Per celebrar els 10 anys de Ca n’Arimon s’han preparat un seguit d’activitats que han començat aquesta cap de setmana i s’allargaran durant tot l’any. El primer acte del desè aniversari va ser el reconeixement als socis d’honor del centre, aquelles persones que són sòcies des del primer dia. El diumenge, es va celebrar una jornada de portes obertes durant tot el matí amb nombroses activitats de caire festiu, com una xocolatada popular i tallers infantils, i altres activitats per mostrar l’activitat del centre.

L’Ajuntament de Mollet va inaugurar el Complex Esportiu Municipal de Ca n’Arimon a l’octubre de l’any 2000 en el lloc on abans hi havia les piscines municipals que duien el mateix nom. Aquest equipament es va construir per dotar la ciutat d’un equipament esportiu públic que reunís en un únic espai totes les necessitats esportives de la població: sales on realitzar tot tipus d’activitats dirigides, com fitness, aeròbic, pilates, etc; una gran sala de màquines; una piscina on fer natació, ja sigui per lliure o en cursets; un pavelló interior; diverses pistes esportives exteriors i dues piscines d’estiu, una per a infants i una per a adults.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès