Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

S'adjudiquen provisionalment les obres de la Tresoreria de la Seguretat Social

17/01/2011

Actualitat

La Direcció General de la Tresoreria de la Seguretat Social ha adjudicat de manera provisional les obres de construcció de l’Oficina Integral de la Seguretat Social de Mollet. L’adjudicació provisional s’ha fet en data 27 de desembre.

S'adjudiquen provisionalment les obres de la Tresoreria de la Seguretat Social
imatge virtual del nou edifici

Les empreses adjudicatàries són INGES Obras y Proyectos, SL i Piramid Frio, SL, que s'han constituit en una U.T.E. (Unió Temporal d'Empreses). L'import de l'adjudicació és de 4.036.449,42 euros.

A finals d’aquest mes de gener l’adjudicació s’elevarà a definitiva i es prevei que les obres puguin començar a finals del mes de febrer.

Característiques de l’edifici
La nova oficina integral de la Tresoreria de la Seguretat Social es construirà al carrer de Gaietà Ventalló i centralitzarà tots els tràmits de l’Institut Nacional de la Seguretat Social i de la Tresoreria General. La nova oficina integral donarà servei a 12 municipis, una població de més de 150.000 habitants, 4.400 empreses, 50.700 treballadors i uns 23.000 pensionistes. Actualment, aquests tràmits s’han de fer a les oficines que la Tresoreria té a Granollers o Cerdanyola.

La futura Oficina de la Seguretat Social de Mollet serà un edifici de planta baixa, 3 plantes superiors i 2 plantes subterrànies (per a arxius i garatges) que tindrà una superfície total de 3.700 metres quadrats (dels quals, 2.400 es destinaran a l’atenció i servei públic).

L’originalitat del projecte rau en la construcció d’un jardí vertical en una de les parets de l’edifici (façana vers la baixada de Can Rota) amb l’objectiu d’integrar l’edifici en el seu entorn. També hi haurà un jardí a la part superior de l’edifici, equipat amb sistemes d’eficiència energètica.

 

 

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès